Kehuja kerännyt pelikokoelma rullaa tätä nykyä myös Xbox Onella, kiitos taaksepäin yhteensopivuuden / Uutiset / pelaaja.fi

Kehuja kerännyt pelikokoelma rullaa tätä nykyä myös Xbox Onella, kiitos taaksepäin yhteensopivuuden

21.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
The Orange Box

Microsoft on tuonut nipun uusia nimikkeitä Xbox Onella rullaavien taaksepäin yhteensopivien nimikkeiden alati kasvavaan joukkoon.

Jo valmiiksi useamman sadan nimikkeen valikoima kasvoi vastikään kiitosta keränneellä The Orange Box -kokoelmalla. Alkujaan vuonna 2007 julkaistu paketti niputti samoihin Half-Life 2:n lisäepisodeineen, Portal-pulmaseikkailun sekä Team Fortress 2 -moninpeliräiskinnän. Pelaaja-lehden The Orange Box -arvostelun Gabe Newell -haastatteluineen voi lueskella täältä. Xbox One lataa pelien digitaaliset versiot kovalevylleen, kunhan alkuperäisen Xbox 360 -pelilevykkeen syöttää konsoliin.

Muista uusista taaksepäin yhteensopivista nimikkeistä mainittakoon Joe Danger 2: The Movie sekä Galaga Legions. Aiemmin ainoastaan digitaalisina ostetut pelit löytyvät Xbox Onen ”Valmis asennukseen” -kohdasta.

Täydellistä Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien listaa voi tutkailla täältä.

Lähde: Eurogamer, Twitter/Xbox UK

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus on kyllä parasta juuri nyt konsolirintamalla. Uudet pelit kun eivät oikein nappaa ja kiinnostavat aina vain vähemmän, niin hyllyssä pelaamista odottaneet pelit saavatkin ihan uutta kiinnostavuutta ja elämää. Orange Box on yksi niistä peleistä, jonka aikoinaan alekorista poimin ja joka on odottanut sopivaa hetkeään siitä saakka. Nyt kun ei tarvitse vaihtaa enää konsolien välillä, niin kynnys pelata on huomattavasti matalampi. Ehkäpä lähden Gordonin ja kumppaneiden matkaan jo tänään. Lost Odyssey on toinen tällainen merkkitapaus. Ostin sen muutama kuukausi sitten ja kun tiesin, että pelistä oli jo vihjailtu taaksepäin yhteensopivuuden tiimoilta, niin odotin vain, koska se tapahtuu. Vanhassa vara parempi on ihan totta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Onhan noi puolielot maailman parhaimpia pelejä, mutta en raaski pelata uudelleen, sillä se saisi vain kiroamaan kahta kauemmin Valven kykenemättömyyttä laskea kolmeen. Portal on tietysti aina portal, mutta team fortress 2 toimii lähinnä parin tunnin aikamatkana, jos haluaa pelin ilman päivityksiä, joita tuuppaa joka kuukausi. Tämä paketti oli ennen Rare replaytä maailman kovin peliboksi, mutta näin toiseksi parhaimpanakin viihdyttävä setti.