Kehujen saattelemana vastaanotettu teinijännäri saa kuin saakin vielä PS4-julkaisun

Entisten Disney- ja Tellalte Games -kehittäjien perustama Night School Studio tuo uuden kovin kehutun Oxenfree-pelinsä vielä ainakin myös PS4:lle.

16.1.2016 22:00

Kuluvalla viikolla sekä Xbox Onelle että pc:lle tiensä löytänyt seikkailupeli Oxenfree saadaan vielä pelattavaksi myös PlayStation 4:lle. Kehitysstudio Night Schoolin oma Twitter-tili on vahvistanut asian, kun peliä kovasti Sonyn kotikonsolille kaipaillut fani kyseli Oxenfreen tulevaisuudesta.

Night Schoolin mukaan Oxenfree saapui aluksi vain tietyille alustoille, koska se oli tehnyt tietynlaisen yhteistyösopimuksen Microsoftin kanssa. PS4 ei ole myöskään välttämättä ainut uusi alusta, jolle Oxenfree vielä saadaan, sillä Night School on vihjannut valmistelevansa parhaillaan julkaisupäivämääriä useammallekin alustalle.

Jo Xbox Onella ja pc:llä Oxenfree on onnistunut saamaan ainakin kriitikoilta osakseen kehuja. Esimerkiksi pelin Metacritickeskiarvot pyörivät 80 pisteen tienoilla sen parhaimpien arvosanojen keikkuessa yhdeksikköjen paremmalla puolella ja heikompien seiskojen tienoilla. Peliä on erityisesti kiitelty juonestaan ja tarinankerronnastaan.

Night School koostuu sekä entisistä Disney- että myös Telltale Gamesin kehittäjistä. Studion tarkoituksena olisi saada esikoisnimikkeestään aikaiseksi vielä jonkinlainen elokuva ja onpa pelistä alettu julkaista nyt myös sen kulisseihin kurkistavaa YouTube-sarjaa. Näiden tuotannossa Night Schoolia on auttanut The Walking Deadin luoneen Robert Kirkmanin oma Skybound Entertainment -tuotantoyhtiö.

Lähde: Night School (Twitter), Polygon

Lisää luettavaa