Kehuttu Mortal Kombat -verkkosarja saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Kehuttu Mortal Kombat -verkkosarja saa jatkoa

15.07.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

YouTubessa sekä Machinima.comissa viime vuonna debyyttinsä tehnyt Mortal Kombat: Legacy -verkkosarja jatkuu uuden kauden muodossa. Sarjan luoja Kevin Tancharoen varmisti asian tuoreessa videoviestissään.

Uusi kausi vie sarjaa tällä kertaa hieman uudemmille urille. Sen sijaan, että se koostuisi edelliskauden tapaan lähinnä vain hahmoja pohjustavista jaksoista, keskittyy toinen kausi täysin itse Mortal Kombat -turnaukseen. Tancharoen myös lupaa, että uuden kauden luomisen yhteydessä on kuunneltu myös faneja.

Legacy ei ole parhaillaan Tancharoenin ainut Mortal Kombat -projekti. Miehen kerrottiin viime vuoden lopulla työstävän myös uutta elokuvaa pelisarjasta yhdessä New Line Cineman kanssa.

Mikäli Legacy ei ole vielä tuttu, on ensimmäinen kausi on edelleen katsottavissa YouTubesta. Mikäli hermot kestävät, kannattanee myös verkkosarjan mahdollistanut Mortal Kombat: Rebirth -lyhytelokuva katsastaa.

Ohessa Tancharoenin videoviesti. Pätkä paljastaa yllä mainittujen juonitietojen lisäksi, mitkä hahmot näyttäytyvät Legacyn toisella kaudella.

Linkki videoviestiin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Awesome-O!!!!!!!!!!!