Pulmapelailua ja roolipelaamista yhdistävä Puzzle Quest -sarja saattaa vielä tulevaisuudessakin saada uuden osan. Sarjasta vastanneen Infinite Interactive -studion perustaja Steve Fawkner ei halua vielä julkistaa virallisesti mitään, mutta on vahvistanut haluavansa vielä työskennellä sarjan parissa.

Ilmoitus asiasta saatiin, kun Fawkner kertoi Infiniten päätyneen jälleen itsenäiseksi pelistudioksi. Hieman yli vuosi sitten studio sulautettii osaksi Australialaista Firemint-studiota, joka pian tämän jälkeen päätyi vielä Electronic Artsin omistukseen.  EA kuitenkin sulautti Firemintin hiljattain osaksi omaa Iron Monkey -studiotaan, minkä ohessa Infinite sai jälleen vapautensa.

– Uskon kaikkien olevan samaa mieltä siitä, että Infinite saa parasta jälkeä aikaiseksi itsenäisenä. Näin ollen matkasimme takaisin erämaahan voidaksemme tehdä jälleen omia juttujamme, Fawkner kertoi Joystiq-sivustolle.

Hetkittäisestä itsenäisyytensä menetyksestä huolimatta Infinite on onnistunut pitämään hallussaan Puzzle Questin oikeudet. Myös sen toinen tunnettu pelisarja, Warlords, on edelleenkin studion omistuksessa.

Pelaaja-lehden arvostelun Puzzle Quest: Challenge of the Warlordsista voi lukaista tästä. Myös Puzzle Quest 2:n sekä Puzzle Quest: Galactrixin arviot ovat luettavissa.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa