Kehuttu selviytymiskauhupeli Darkwood matkaa konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Kehuttu selviytymiskauhupeli Darkwood matkaa konsoleille

2.05.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Crunching Koalas ja Acid Wizard Studio ovat julkistaneet selviytymiskauhupeli Darkwoodin saapuvan konsoleille toukokuussa.

Pc:lle syksyllä 2017 julkaistu peli yhdistää selviytymispeleistä tutun konseptin ylhäältä päin kuvattuun toimintaan sekä ahdistavaan kauhuun.

Peli luo satunnaisesti luotuja maailmoja, joita pelaajat tutkivat materiaalien, aseiden ja salaisuuksien toivossa päivisin. Öisin puolestaan lukkiudutaan läheiseen turvaan, linnoittaudutaan ja jätetään ansoja yöllä nousevia kauhuja vastaan. Omaa hahmoa pääsee myös kehittämään ja tehdyt päätökset vaikuttavat maailman kulkuun.

Darkwood julkaistaan PlayStation 4:lle 14. toukokuuta, Switchille 16. toukokuuta ja Xbox Onelle 17. toukokuuta. Peli on jo saatavilla pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Toivottavasti lähitulevaisuudessa tämänkaltaisia pelejä alettaisiin tekemään yhä enemmän selainpohjaisiksi, jolloin laitekantaa saataisiin kasvatettua huomattavasti.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Tämän pelin jatko-osaa olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Hyvä että konsolipelaajatkin pääsevät nauttimaan tästä mestariteoksesta.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Tämä vaikuttaa kyllä taas yhdeltä mainiolta indiejulkaisulta. 👌