Keisarillinen kaupunki odottaa The Elder Scrolls Onlinessa – uusi laajennus ulos syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Keisarillinen kaupunki odottaa The Elder Scrolls Onlinessa – uusi laajennus ulos syksyllä

15.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kesän harmaantuessa kohti syksyä on The Elder Scrolls Online saamassa ensimmäisen suuremman laajennuksensa. The Imperial Cityksi kutsutun kokonaisuuden on vahvistettu saavuttavan pelin Windows- ja Mac-version 31. elokuuta, minkä jälkeen on Xbox Onen vuoro 15. syyskuuta. PlayStation 4:llä peluu alkaa 16. syyskuuta.

Mikäli hallusta löytyy voimassa oleva kuukausimaksullinen ESO Plus -jäsenyys, pääsee kaiken The Imperial Cityn sisällön kokemaan ilman lisäveloituksia. Laajennus kattaa niin uusia PvE- kuin myös PvP-alueita, tuoreita tehtäviä ja hahmoja, uuden Tel Var Stone -järjestelmän kuin myös kokonaisen joukon uusia varusteita.

Ilman ESO Plussaa laajennukselle kertyy hintaa 2 500 kruunua eli hieman vajaat 20 euroa.

Nimensä mukaisesti The Imperial Cityn sisällön keskiönä toimii Cyrodiilissa kyhjöttävä kaupunkikeskittymä, johon kuuluu peliss- niin kuusi keisarillista kaupunginosaa, laaja viemäriverkosto kuin myös tietenkin White-Gold Tower -rakennelma. Ongelmia alueella tuottavat laajennuksessa Molag Balin joukot, jotka ovat ajaneet kaupungin käytännössä perikadon partaalle.

Myös uusi ilmainen päivitys on saamassa julkaisunsa The Imperial Cityn rinnalla. Sen myötä peli saa läjän korjauksia ja kokee hieman myös erilaisia hienosäätöjä. Esimerkiksi useiden pelialueiden kokemuspisteanteliaisuutta tullaan nostamaan, minkä ohella Veteran Rank -tasojen katto nousee leveliin 16 asti.

Kaikessa ykstiyiskohtaisuudessaan tulevan laajennuksen ja päivityksen tarjoamia lisiä voi pitää silmällä The Elder Scrolls Onlinen kotisivuilla. Laajennuksen julkisen testauksen on tarkoitus käynnistyä pc:llä vielä myöhemmin kuluvan kuun aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Peli on ollut xboxilla todella mukava yllätys, vaikka saikin aika keskinkertaisia arvosteluja. Olen pelannut lähes päivittäin ilmestymisestä lähtien ja pääjuoni on jo käyty läpi. Tällä hetkellä lisäsisältö kiinnostaa, mutta aika näyttää mikä on tilanne syyskuussa.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Hienoa, että lisää tulee! Vaikka vasta tästä ensimmäistä kierrosta Daggerfallin alliancessa on menossa, että tehtäviä ja paikkoja tekemättä aivan helkatisti, kun ottaa huomioon muutkin alliancet. Mahtava peli ollut! Pari viikkoa pelaillut nyt aika ahkeralla tahdilla.

Nostoja