Brittiläiskehittäjä Just Add Water pyytää Oddworld-pelisarjan faneilta apua. Studion parhaillaan kehittämä Abe’s Oddyseen uusioversio kaipaa kunnollista nimeä, sillä pelkkä HD-kirjainyhdistelmä alkuperäisen nimen lopussa ei anna kehittäjien mielestä oikeaa kuvaa teoksesta.

Nimeä voi käydä ehdottomassa Oddworldin kotisivuilla aina ensi perjantaihin asti. Lyhyt ehdotusaika johtuu siitä, että nimeä on tarkoitus käyttää vielä tämän vuoden puolella tehtävän ”suuren paljastuksen” yhteydessä.

Abe’s Oddyseen uusioversion on tiedetty olevan ainakin suunnitteluvaiheessa jo pidemmän aikaan. Pelin on tarkoitus olla 3D-grafiikkaa ja tuttuja pelimekaniikkoja yhdistävä kokonaisuus, jonka rakennuksessa alkuperäispeli on toiminut lähinnä vain ”pohjapiirrroksena”.

Seuraava satsi yksityiskohtia pelistä saadaan näillä näkymin syyskuun lopulla. Tuolloin julkistetaan ainakin, millä alustoilla se mahdetaankaan nähdä.

Pelin julkaisun on kerrottu tapahtuvan joskus ensi vuoden kesällä. Teokselle nimen ideoinutta fani ikuistetaan osaksi pelin lopputekstejä, minkä ohella hänet palkitaan Oddworld-taiteilija Raymond Swanlandin nimikirjoituksella varustetulla julisteella.

Myös Just Add Waterin muutkin peliprojektit toki etenevät. Kehittäjät ovat luvanneet kertoa uutisia Oddworld: Munch’s Oddyseen teräväpiirtoversiosta elokuun puolessa välissä järjestettävillä Gamescom-pelimessuilla.

Ohessa alkuperäistä Abe’s Oddyseeta varten kyhätty mainos viime vuosituhannelta – ihan vain fiilistelyn vuoksi.

Linkki mainokseen

Lähde: Oddworld Inhabitants (Facebook)

Lisää luettavaa