Kelmit ja piraatit näyttäisivät valloittavan Switchin – pari uutta Assassin’s Creedia bongattu saapuvaksi Nintendon alustalle / Uutiset / pelaaja.fi

Kelmit ja piraatit näyttäisivät valloittavan Switchin – pari uutta Assassin’s Creedia bongattu saapuvaksi Nintendon alustalle

4.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Assassin's Creed, Ubisoft, Switch, Assassin's Creed Black Flag, Assassin's Creed Rogue Remastered

Switchin pelivalikoima näyttäisi kasvavan lähitulevaisuudessa kahdella uudella Assassin’s Creed -sarjan pelillä, kun piraattiseikkailu Black Flag ja Rogue Remastered tuodaan Nintendon alustalle.

Kaksikko nähtiin kreikkalaisen The Console Club -kauppapaikan sivuilla, mutta listaus on sittemmin poistettu. Reseteran käyttäjä ennätti kuitenkin napata kuvakaappauksen pelistä, minkä lisäksi peliteollisuuden analyytikko Daniel Ahmad vahvisti huhun nopeasti todeksi.

Listauksen mukaan pelit julkaistaisiin Switchille 6. joulukuuta.

Jos huhu pitää paikkansa, Assassin’s Creed IV: Black Flag ja Rogue Remastered liittyisivät Assassin’s Creed III Remasteredin ja Liberationin rinnalle Switchin salamurhaajasaagan pelivalikoimassa.

Assassin’s Creed IV: Black Flag julkaistiin alkujaan pc:lle, PS3:lle, PS4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle vuonna 2013, kun taas Assassin’s Creed Rogue viihdytti PlayStation 3 - ja Xbox 360 -pelaajia vuonna 2014 ennen kuin se remasteroitiin nykyisille alustoille.

Lähde: Resetera, 2

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Mielestäni Black Flag on paras assassins creed peli, mietin vain miten se toimii switch:llä...saattaapi mennä ostoon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Rogue on itsellä vielä pelaamatta mutta hyllystä kyllä löytyisi kun kustansi alle kymmenen euroa. Vieläpä se parempi remasteroitu versio, joten ei ihan "retrosteluksi" tarvitse mennä.

Mitään yllättäväähän tällaisessa julkaisussa ei ole. Origins tai Odyssey olisi erikoisempi tapaus mutta ei niitäkään enää Witcher 3:n jälkeen voisi sanoa erityisen odottamattomaksi.