Kelmit ja piraatit näyttäisivät valloittavan Switchin – pari uutta Assassin’s Creedia bongattu saapuvaksi Nintendon alustalle

Tuplasetti salamurhaajia näyttäisi täydentävän Switchin valikoimaa loppuvuodesta.

4.9.2019 08:38

Switchin pelivalikoima näyttäisi kasvavan lähitulevaisuudessa kahdella uudella Assassin’s Creed -sarjan pelillä, kun piraattiseikkailu Black Flag ja Rogue Remastered tuodaan Nintendon alustalle.

Kaksikko nähtiin kreikkalaisen The Console Club -kauppapaikan sivuilla, mutta listaus on sittemmin poistettu. Reseteran käyttäjä ennätti kuitenkin napata kuvakaappauksen pelistä, minkä lisäksi peliteollisuuden analyytikko Daniel Ahmad vahvisti huhun nopeasti todeksi.

Listauksen mukaan pelit julkaistaisiin Switchille 6. joulukuuta.

Jos huhu pitää paikkansa, Assassin’s Creed IV: Black Flag ja Rogue Remastered liittyisivät Assassin’s Creed III Remasteredin ja Liberationin rinnalle Switchin salamurhaajasaagan pelivalikoimassa.

Assassin’s Creed IV: Black Flag julkaistiin alkujaan pc:lle, PS3:lle, PS4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle vuonna 2013, kun taas Assassin’s Creed Rogue viihdytti PlayStation 3 – ja Xbox 360 -pelaajia vuonna 2014 ennen kuin se remasteroitiin nykyisille alustoille.

Lähde: Resetera, 2

Lisää luettavaa