Kelpaako ilmainen peli? Käyhän nappaamassa siis Sniper Elite V2 / Uutiset / pelaaja.fi

Kelpaako ilmainen peli? Käyhän nappaamassa siis Sniper Elite V2

4.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Brittiläisen Rebellion-studion vuonna 2012 julkaistu tarkka-ammuntapeli Sniper Elite V2 on parhaillaan saatavilla pc:lle ilmaiseksi. Pelikokoelmaansa pelin voi napata suuntaamalla sen Steam-tuotesivulle ja painamalla siellä lymyävää "Asenna peli" -nappulaa.

Tarjous on voimassa vain vuorokauden. Aikaa latailuun on siis aina torstai-iltaan kello kahdeksaan asti.

Rebellion ei ole varsinaisesti ilmaissut, mikä mahtaa olla syy moiselle anteliaisuudelle. Mitä ilmeisemmin tarkoituksena on kuitenkin saada pelaajien huomiot kiinnitymään jälleen Sniper Eliten suuntaan, sillä sarjan kolmas pääpeli on tupsahtamassa kauppoihin niinkin aikaisin kuin kesäkuun 27. päivä.

Mikäli toisen maailmansodan Afrikka kiinnostaa, julkaistaan Sniper Elite 3 niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin. Pelaaja-lehden arvostelun Sniper Elite V2:sta voi vuorostaan kurkata tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Exzmo kuva
Exzmo

Olis hyvä kun lukis vaan että "Tarjous: -100%"

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

"tiistai-iltaan kello kahdeksaan"

Kivaa kun uutisoidaan myöhässä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Krademuzy

"tiistai-iltaan kello kahdeksaan"

Kappas, jotenkin elin alitajunnallisesti maanantaita. Korjattu.

-Panu

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Katsos, olisi mennyt ihan ohi ilman tätä uutista, joten suuret kiitokset ilmoituksesta!

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus

Kelpaako ilmainen peli?

Ei kelpaa, ei missään nimessä. Aivan liikaa vaivaa painaa kaksi kertaa hiiren nappia, boikotoin valvea enkä missään nimessä halua asentaa heidän bloatwarea koneelleni.
[spoiler]Tällaisia vastauksia näkyi netissä kun uutisoitiin bf3 olevan ilmaisena.[/spoiler]

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

LainausKelpaako ilmainen peli?
Ei kelpaa, ei missään nimessä. Aivan liikaa vaivaa painaa kaksi kertaa hiiren nappia, boikotoin valvea enkä missään nimessä halua asentaa heidän bloatwarea koneelleni.

Niin, tai jos ei yksinkertaisesti vaan kiinnosta tällänen keskinkertanen paska?

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Hyvä ele kyllä Rebelionilta. Firman pelit eivät viime vuosina ole kovin laadukkaita olleet, mutta nyt pääsee ainakin Sniper Elite sarjaa testaamaan, ja jos peli vaikuttaa hyvältä saatan harkita 3:en ostoa jossain vaiheessa. Firmat voisivat useamminkin tarjota pelisarjojen vanhempia osia ilmaiseksi, luulen että se vaikuttaa positiivisesti myynteihin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hmm.. Kävin klikkaamassa omistukseen mutta yhä odottelen että pelin GOTY-version saisi hyvään hintaan boksille. Those achievements, man.

Lainaus käyttäjältä dumbguyfin

Firmat voisivat useamminkin tarjota pelisarjojen vanhempia osia ilmaiseksi, luulen että se vaikuttaa positiivisesti myynteihin.

Sanoisin että varmasti vaikuttaa. Itse on parikin peliä tullut ladattua ilmaiseksi Xboxin Games with Goldista ja sen kautta innostuttua peleistä. Lisäosatkin tulee helposti ostettua kun ei pelistä ole maksanut mitään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

Hmm.. Kävin klikkaamassa omistukseen mutta yhä odottelen että pelin GOTY-version saisi hyvään hintaan boksille. Those achievements, man.[quote='käyttäjältä dumbguyfin']Firmat voisivat useamminkin tarjota pelisarjojen vanhempia osia ilmaiseksi, luulen että se vaikuttaa positiivisesti myynteihin.[/quote]Sanoisin että varmasti vaikuttaa. Itse on parikin peliä tullut ladattua ilmaiseksi Xboxin Games with Goldista ja sen kautta innostuttua peleistä. Lisäosatkin tulee helposti ostettua kun ei pelistä ole maksanut mitään.

Those achievements man! You don't know, you weren't there!

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Riepu

[quote='käyttäjältä Krademuzy']"tiistai-iltaan kello kahdeksaan"[/quote]Kappas, jotenkin elin alitajunnallisesti maanantaita. Korjattu.

-Panu

Itse asiassa tarjous voimassa 24h eli loppuu torstaina klo 20 suomen aikaa, ainakin näin lukee steamis..