Kelpaisiko 450 euron Dark Souls III -keräilyversio? / Uutiset / pelaaja.fi

Kelpaisiko 450 euron Dark Souls III -keräilyversio?

10.11.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
15

Dark Souls 3:sta tuodaan tarjolle kaksin kappalein keräilyversioita, jälleenmyyjä on paljastanut.

Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa toimiva Geekay Games -ketju on paljastanut verkkosivuillaan Dark Souls 3:n Collector's Edition- ja Prestige Edition -versiot. Molemmat versiot ovat ennakkotilattavissa ketjun sivuilla PS4:lle ja Xbox Onelle.

Dark Souls 3:n Collector's Editionin kerrotaan sisältävän erityisen keräilylaatikon, metallikotelon, kolme kangaslappua, kankaisen pelikartan, kovakantisen kuvituskirjasen, musiikkilevyn sekä 25 cm Red Knight -figuurin. Dark Souls 3 Prestige Edition korvaa figuurin jykevällä 40 cm korkealla Lord of Cinder -hahmolla.

Dark Souls 3 Collector's Editionin hinnaksi Geekay Games kertoo 499 dirhamia, eli n. 126 euroa. Prestige Editionia sen sijaan kaupataan huimaan 1799 dirhamin hintaan, mikä tarkoittaisi suoraan euroiksi käännettynä massiivista 455 euron hintalappua. Julkaisija Bandai Namco ei ole toistaiseksi vahvistanut Dark Souls 3:n keräilyversioita virallisesti, mutta eurohinnoista saadaan odotettavasti tarkempaa tietoa paljastuksen myötä.

Dark Souls 3 julkaistaan pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle ensi huhtikuussa.

Lähde: Geekay Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

on patsaalle kyllä nyt laitettu hintaa :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Veisi vaan liikaa tilaa.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Täytyy olla melkoinen fani jos saa noin paljon rahaa uppoamaan moiseen. Thanks but no thanks.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

collectors editionin patsas paljon hienompi ainakin omasta mielestä

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Melkoisesti hintaa isommalla pystillä! Itse kyl tyytyisin ihan hyvin tuohon Collector's Edikkaan ja mielestäni siinä on tuon hintaiseksi spessu edikaks ihan hyvä määrä tavaraa

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Patsaat on nykypelien muotivillitys ja alkaa nämä hinnat lähteä täysin käsistä. Rahat pois tyhmiltä lienee päivän sana.

Itse olen jo luovuttanut näidenkin keräilyversioiden suhteen. Joskus pari ostelin ja lopputuloksena oli järjestään pettymys, kun käteen jäi halpaa muovirihkamaa isolla hintalapulla varustettuna. En muista keräilyversiota, johon olisin ollut tyytyväinen, ellei hinta sitten ole ollut alelaarissa about tavallisen pelin luokkaa.

Nyt olen lähinnä seurannut unboxing-videoita ja sama linja siellä näyttää jatkuvan. Rihkaman koko kasvaa, mutta nitiseviä ja natisevia kovamuovisia virityksiä ne useimmiten siitä huolimatta on ja usein vielä tyylittömiä kuin mitkä. Pahaa tekee katsoa, kun fanipojat videoilla ylistävät sitä roskaa maasta taivaaseen. Keräilyarvonkin voi unohtaa, jos materiaaleihin ei ole panostettu pätkän vertaa (DS3:n suhteen ei voi vielä sanoa, mutta vähän epäilen). Tietysti jokaisen oma asia mihin 450 euroaan käyttää, mutta voisin itse kuvitella aika monta kohdetta, joista jää käteen pidempää iloa ja ehkä jotain tulevaisuuden jälleenmyyntiarvoakin.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Olen tänä vuonna ostanut kolme keräilyversiota:

- Witcher: Wild Hunt
- ESO
- Halo 5

Jokaiseen olen ollut täysin tyytyväinen ja hinta/laatu-suhde on ollut minusta kohdillaan. Tai no oikeastaan CD Projekt Redin kohdalla ei, niin kuin ehkä osasi etukäteen olettaa. Keräilyversio on pakattu niin täyteen laatua että kokonaisuuden hinta tuntuu aivan liian pieneltä. Mutta Halo:n mukana tullut laadukas patsas oli minusta keräilyversion hinnan arvoinen (250 euroa) ja ESO:n mukana tullut loistava taidekirja halpa muovipatsas myös (99 euroa).

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Taidan ostaa perusversion joskus. Nykään tulee niin paljoa pelejä, niin ei pysty kauheasti ostaa kalliita erikoisversioita + tila loppuu kesken :).

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä Rainbow_Dazed

Olen tänä vuonna ostanut kolme keräilyversiota:

- Witcher: Wild Hunt
- ESO
- Halo 5

Jokaiseen olen ollut täysin tyytyväinen ja hinta/laatu-suhde on ollut minusta kohdillaan. Tai no oikeastaan CD Projekt Redin kohdalla ei, niin kuin ehkä osasi etukäteen olettaa. Keräilyversio on pakattu niin täyteen laatua että kokonaisuuden hinta tuntuu aivan liian pieneltä. Mutta Halo:n mukana tullut laadukas patsas oli minusta keräilyversion hinnan arvoinen (250 euroa) ja ESO:n mukana tullut loistava taidekirja halpa muovipatsas myös (99 euroa).

En toki ole kenellekään kertomassa miten heidän tulisi rahansa käyttää, mutta oman mielipiteeni pohjaan oikeastaan puhtaasti keräilyversioiden hintaan suhteessa siihen mitä sillä hinnalla hankkisi muualta. Veikkaan, että sillä Halo 5 Collector's Editioniin uppoavalla 180 eurolla (Vähennetään hinnasta 70€ perusversiota varten) saisi aika paljon kauniimpaa ja laadukkaampaa hyllynkoristetta, kuin sen patsaankuvatuksen, joka on itse asiassa yksi tämän vuoden ehdottomista inhokeistani. Makunsa ja tyylinsä silti kullakin.

CD Projektille toki hatunnosto siitä, että heillä keräilyversiot vielä tuppaavat olemaan kohtuuhintaisia ja laatuvaikutelma on myös aivan toista luokkaa kuin muilla. Tulee ainakin sellainen vaikutelma, että pointti on oikeasti antaa innokkaimmille faneille jotain mukavaa extraa, eikä vain rahastaa muovikrääsällä, vaikka varmasti siinäkin omat saadaan takaisin ihan reilulla katteella.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan järkyttävä hinta siihen nähden mitä saa. Samanoloinen paketti kuin huimasti halvemmallakin myytävät vastaavat ja kuten tuo halvempi. Mikä tuossa kalliimmassa muka maksaa noin paljon enemmän?!

Ja kun erikoisversioista täällä yleensä puhellaan: itse tulee lähinnä silloin ostettua kun on alennuksessa jotain vähänkin kiinnostavaa tai jos muuten mielenkiintoinen peli saa sopivan hintaisen tai minua kiinnostavaa kamaa tarjoavan erikoisversion. Harmi kun esim. Witcher 3:sta ei tullut versiota, jossa olisi jätetty patsas pois mutta erityisesti medaljongi olisi jätetty pakettiin. Olisin sen ostanut. No, jo perusversio kyseisestä pelistä on joidenkin pelien erikoisversioita kattavampi paketti ja sisältökin täyttä timanttia.