Kelpaisiko kiitetty seikkailupeli ilmaiseksi? Nappaa Tell Me Why omaksesi Pride-kuukauden kunniaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Kelpaisiko kiitetty seikkailupeli ilmaiseksi? Nappaa Tell Me Why omaksesi Pride-kuukauden kunniaksi

3.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
9

Palkittu seikkailupeli Tell Me Why on tarjolla ilmaiseksi Pride-kuukauden kunniaksi.

Dontnod Entertainmentin kehittämä Tell Me Why on lunastettavissa nyt maksutta pc:lle ja Xbox-konsoleille. Pelin voi lunastaa ilmaiseksi pelikirjastoonsa koko kuukauden ajan, minkä jälkeen peli on pelattavissa myös myöhemmin.

Xbox Game Studiosin julkaisema sukupuoli-identiteettiin liittyviä teemoja käsittelevä seikkailu julkaistiin alun perin kolmessa osassa vuonna 2020. Peli on tavallisesti saatavilla osana Xbox Game Pass -tilausta, mutta nyt kaikki kolme jaksoa voi lunastaa omakseen pysyväksi osaksi pelikirjastoa.

Tell Me Whyn voi lunastaa ilmaiseksi itselleen pc:lle sekä Steamista että Microsoft Storesta. Xbox-versio on saatavilla Xbox Storesta.

Lähde: Dontnod

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tätähän jaeltiin jo pari kuukautta julkaisusta ilmaiseksi, kun ei kukaan tätä jöötiä ostanut.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Yök ei kelpaa. laitetaanpas samaan paikkaan kuukauden teemaan kanssa eli mappi ö:hön.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

Game passista joskus vaimon kanssa tämä pelailtiin, kyllä tätä ihan mielellään pelasi.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Naisytävän kanssa pelattiin ja oli hyvä! Suosittelen

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Tämäkin keskustelu osoittaa, miksi Pride kuukaudelle on edelleen myös Suomessa kysyntää. Kumma juttu, että ihmisiä, "joita ei kiinnosta" tai "eivät välitä" koko pride jutusta, kerääntyy aina kommentoimaan näitä juttuja.

Pienille lapsukaisille tässäkin keskustelussa on aina tarpeen opettaa, että maailma on paljon monimuotoisempi kuin omassa ahtaassa mielessä ajattelee.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Lykos

Pienille lapsukaisille tässäkin keskustelussa on aina tarpeen opettaa, että maailma on paljon monimuotoisempi kuin omassa ahtaassa mielessä ajattelee.

Kyllä ne kaupungilla kävelevät ihmiset pride laukkuineen ja paitoineen yleensä niitä pieniä lapsukaisia on. Vanhemmat ja viisaammat ihmiset tajuavat, ettei kukaan tarvitse mitään selkääntaputteluita seksuaalisesta suuntautumisestaan. Mitä helvettiä se kenellekään kuuluu?

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Aivan samat lätinät joka kesäkuu.

Käyttäjän Niklas Tirkkonen kuva
Niklas Tirkkonen

Keskustelu päättyy nyt tähän, kiitos. Mikäli se ei onnistu, löytää itsensä jäähyltä. Tällä sivustolla ei kommentoida negatiivisesti mistään ihmisryhmästä, eikä myöskään aleta haukkumaan ketään. Mielipiteensä saa kertoa, mutta pitää osata myös kunnioittaa muita.

Käyttäjän Tapio95 kuva
Tapio95
Lainaus Niklas Tirkkonen

Kuten todettu, niin keskustelu päättyy nyt tähän, kiitos. Mikäli se ei onnistu, löytää itsensä jäähyltä. Tällä sivustolla ei kommentoida negatiivisesti mistään ihmisryhmästä, eikä myöskään aleta haukkumaan ketään. Mielipiteensä saa kertoa, mutta pitää osata myös kunnioittaa muita.

Voisko näitä kommentteja poistella sitä mukaa kun niitä tulee? Ja vaikka ihan kylmästi banhammeria tiskiin. Seksuaalivähemmistöjen syrjintä menee jo vähän yli mielipiteiden kertomisesta.