Ken on heistä kaikkein kaunein? Metal Gear Solid V:n eri alustat grafiikkavertailussa

Konami on avoimuuden nimissä julkaissut vertailuotoksia Metal Gear Solid V: The Phantom Painista eri alustoillaan.

8.8.2015 09:55

Konami on avoimuuden nimissä julkaissut kourallisen grafiikkavertailuotoksia Metal Gear Solid V: The Phantom Painista eri alustoilla.

Kuvissa vertailuun pääsevät keskenään edellisen ja nykyisen sukupolven Xboxit ja PlayStationit, ja pc-versiota mittaillaan PlayStation 4-version rinnalla. Jokseenkin yllätyksettömästi nykysukupolven konsoleilla on reilusti etumatkaa edeltäjiinsä, ja pc-versio vaikuttaa kaikista viidestä kaikkein yksityiskohtaisimmalta ja kiillotetuimmalta.

Samaan syssyyn Konami julkisti pelin suorituskykytaulukon. PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä peli pyörii pienemmällä 720p-resoluutiolla 30 kuvaa sekunnissa, siinä missä PlayStation 4:llä on saavutettu täysi 1080p60-unelma. Xbox One -versio tulee surraamaan 60 kuvan sekuntivauhdilla 1080p-mittoihin skaalatulla 900p-resoluutiolla. Valtavaa 4K-resoluutiota tukevan pc-version suorituskyky riippuu ymmärrettävistä syistä kokoonpanosta.

Grafiikkavertailua voi tutkailla videomuodossa alta, ja kuvat löytää täydessä koossaan pelin virallisilta verkkosivuilta.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ilmestyy kaikille yllä mainituille alustoille 1. syyskuuta.

Lähde: Konami, PC Gamer, Eurogamer

Lisää luettavaa