Kenestä NHL 15:n kansikuvapelaaja? Äänestys on alkanut! / Uutiset / pelaaja.fi

Kenestä NHL 15:n kansikuvapelaaja? Äänestys on alkanut!

6.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Electronic Artsin uusi NHL-peli sai julkistuksensa eilen ja näin ollen myös uuden kansikuvapelaajan metsästys on alkanut. Yhteistyössä NHL:n ja jääkiekkoliigan pelaajayhdistyksen kanssa pelijätti on lyönyt käyntiin äänestyksen, jossa jääkiekkofanit voivat vaikuttaa siihen, kenen pärstän avulla NHL 15:tä lähdetään myymään maailmalla.

Tänä vuonna äänestys on hieman paria edelliskertaa suppeampi. Ehdokkaita kansikuvapelaajiksi on valittu etukäteen kahdeksan kappaletta, joista toukokuun 18. päivään mennessä pudotetaan neljä pois. Kaksi finalistia ratkaistaan vuorostaan toukokuun 25. päivään mennessä ja lopulta itse voittajaa on aikaa äänestää kesäkuuhun asti.

NHL 15:n kansikuvapelaaja julkistetaan kesäkuun 24. päivä NHL Awards -gaalassa.

Äänestykseen voi ottaa osaa joko NHL:n kotisivuilla tai sitten Instagramissa ja Twitterissä suosikkipelaajiensa hashtag-tunnuksia viljellen. Tuttuun tapaan ääniä ei ole rajoitettu, eli suosikkipelaajaansa voi äänestää niin paljon kuin sielu sietää. Torstaisin Twitterissä yksittäiset äänet lasketaan myös tuplana.

Kansikuvapelaajaksi ehdolla ovat:

  • Erik Karlsson - Ottawa Senators
  • Logan Couture - San Jose Sharks
  • T.J Oshie - St. Louis Blues
  • P.K Subban - Montreal Canadiens
  • Drew Doughty - Los Angeles Kings
  • Phil Kessel - Toronto Maple Leafs
  • Matt Duchene - Colorado Avalanche
  • Patrice Bergeron - Boston Bruins

 

Lisätietoja äänestyksestä hashtageineen löytää EA Sportsin kotisivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän illosux kuva
illosux

Devils -fanina olen hieman pettynyt, missä on Jagr? IMAGE(http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2013/06/jaromir-jagr-favorite-player.jpg)

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Ehdokkaat valittu muka sillä perusteella että edustavat uutta sukupolvea mutta ei noista kyllä kukaan edusta. Oshie tai Subban kerta parempia ei ole tarjolla.

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen

Erik Karlsson - Ottawa Senators. Taitava, nuori joka edustaa uutta sukupolvea.

Käyttäjän Dissect1on kuva
Dissect1on
Lainaus käyttäjältä DittoDude

Ehdokkaat valittu muka sillä perusteella että edustavat uutta sukupolvea mutta ei noista kyllä kukaan edusta. Oshie tai Subban kerta parempia ei ole tarjolla.

Ei taida kommentista päätellen jääkiekko olla se laji mitä seuraat. Näistä valituista ehkä Kessel ja Bergeron eivät edusta uuden sukupolven jääkiekkolijoita, mutta kaikki muut kylläkin.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Duchenen Matti, kiitos!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Jaa'a :D Kauheen vaikee valinta ku P.K Subban ja Patrice Bergeron yksiä lempipelaajia :/ Mutta Erik Karlsson on kanssa yks hyvä vaihtoehto, niinkuin ehkä kaikki noista kansipelaajista :P

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jaa, kirous kierros on käynnissä taas.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Vois olla joskus vähän mielikuvituksellisempi kansi. Itse tekisin semmoisen missä on jäätä ja lumihiutaleita (profiilikuvani), ehkä pari jääkiekko mailaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei kyllä äänestäminen jaksa niin paljoa kiinnostaa, että jaksaisin rueta tekeen tiliä tonne. Miksi helvetissä kaikki vaatii nykyään rekisteröitymisen?

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

NO KESSEL