Olohuoneen nurkassa pölyttyvälle kitaralle löytyy käyttöä jälleen loppuvuodesta, kun Ubisoftin Rocksmith 2014 julkaistaan uudelle konsolisukupolvelle.

Vajaa vuosi sitten Xbox 360:lle, PS3:lle, Windowsille ja Macille julkaistu Rocksmith 2014 kääntyy uudelle konsolisukupolvelle pitkälti tuttuna versiona. Kitaran- ja bassonsoiton opettelua ja pelaamista yhdistelevä Rocksmith 2014 tarjoaa Xbox Onella ja PS4:llä mahdollisuuden jakaa pelivideoita ja itse suunniteltuja efektejä kaverien kanssa sekä tietysti myös 1080p -tarkkuuteen päivitetyn ulkoasun. PS4-pelaajat voivat myös käyttää PlayStation Vita -käsikonsolia kappaleiden tutkiskeluun ja harjoitteluun etäpelaamistoimintojen avulla.

Rocksmith 2014 sisältää 50 kappaletta, mutta tarjolla on lisäksi yli 300 erikseen ostettavan kappaleen valikoima. Mikäli pelin omistaa PS3:lla tai Xbox 360:llä, voi ostettuja lisäsisältökappaleita hyödyntää saman konsolivalmistajan uuden sukupolven laitteella. Rocksmith 2014 julkaistaan Xbox Onelle ja PS4:lle 6. marraskuuta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa