Kesäkuu täydentyy PS5-yksinoikeuspelillä – Ratchet & Clank: Rift Apart sai julkaisupäivän

Tulevaisuus vaikuttaa kuulemma ruusuiselta.

11.2.2021 16:36

Ratchet & Clank: Rift Apart julkaistaan PlayStation 5:lle kesäkuun 11. päivä, Sony ja Insomniac Games ovat vahvistaneet.

Julkistusta on juhlistettu sekä tuoreella taidekuvalla että virallisesti käynnistyneillä ennakkotilauksilla. Ennakkotilaajien etuna pelaajille luvataankin mahdollisuutta käyttää pelistä löytyvää Carbonox-haarniskaa ja Pixelizer-asetta seikkailun alkuhetkistä alkaen.

Insomniac on jatkanut myös Rift Apartin uuden lombax-hahmon nimen kiusoittelua. Kehittäjien mukaan nimeä ei haluta aivan vielä vahvistaa, mutta lupaa, että pelaajat voivat kokea olonsa ”ruusuiseksi” (rosy) piakkoin.

Valitettavasti tuoretta pelikuvaa tarjolle ei ole julkistuksen yhteydessä saatu. Edellisen kerran peliä esiteltiin laajemmin viime elokuisella pelikuvaviodella. Ohessa katsottavissa on vanhasta materiaalista tiivistetty ennakkotilausvideo.

Ratchet & Clank: Rift Apartista on vahvistettu perusversion rinnalle nyt myös Digital Deluxe Edition -latauspaketti. Sen hankkimalla mukaansa saa ylimääräisinä etuna digitaalisen taidekirjan ja ääniraidan ja muutaman pelin sisäisen edun. Näitä edustavat paketillinen ylimääräisiä raritarium-resursseja, viisi ylimääräistä panssarisettiä sekä joukko tarroja pelin valokuvaustilassa käytettäväksi.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa