Kesäkysymys: Kuinka paljon aiot pelata kesän aikana? / Uutiset / pelaaja.fi

Kesäkysymys: Kuinka paljon aiot pelata kesän aikana?

1.07.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10
Kesäkysymys: Kuinka paljon aiot pelata kesän aikana? Kuva: Ville Arvekari

Pelaaja.fin viikottain vaihtuvat kysymykset pitävät taukoa perinteisestä julkaisutahdistaan kesän ajaksi. Paussin aikana on toki kysely käynnissä, ja siinähän tietenkin udellaan, miten kesä vaikuttaa pelaamiseen – jos mitenkään!

Kysymys ja vastausvaihtoehdot ovat seuraavanlaiset:

Aiotko pelata kesällä...?

  • Enemmän
  • Vähemmän 
  • Saman verran kuin yleensäkin, eli paljon
  • Saman verran kuin yleensäkin, eli kohtalaisesti
  • Saman verran kuin yleensäkin, eli satunnaisemmin

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Tämän kesän kaikki tapahtumat/ menot peruttu eli enemmän.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itse asiassa jos MTG ja Magic Arena lasketaan mukaan, niin pelaan varmaan tänä kesänä enemmän kuin yleensä. Jos taas huomioidaan vain videopelit, niin hieman on tullut pidettyä taukoa.

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Vähemmän. Kevät meni etäopiskelun parissa, joten pelata ehti. Kesä taas menee töiden parissa. Syksyä ja (ainakin tämänhetkisen tiedon mukaan) etäopiskelua odotellessa...

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ei yksinkertaisesti kerkee pelaamaan yhtä paljon kuin talvella. Kesällä on omakotitalossa pihalla sen verran hommia.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Saman verran kuin yleensäkin, eli kohtalaisesti. Harvoin jaksaa pelata kerralla paria tuntia kauempaa.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

kesällä on paljon parempaa tekemistä,Pitkä talvi aikaa pelata videopelejä sisällä korona aikana pelaaminen muutenkin vähentynyt mulla.Max Paynen pelasin mobiili versiona läpi kännykällä kevään aikana se ainoa peli jota olen pelannut viimeksi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"Aiot"? "Kesän aikana"? Minulla on jo tunne että kesä alkaa kääntyä syksyä kohden, joten tuntuu vähän oudolta ajankohdalta kysyä tätä ikään kuin kesä olisi vasta tulossa ja suunnittelisi paljonko aikoo pelata.

Näihin "paljonko pelaat kesällä/talvella/syksyllä/keväällä-kyselyihin tulee vastattua tosin aina, että saman verran kuin yleensäkin (joka on nykyisin kohtalaisesti). Juurikaan ei tule matkusteltua tai muutakaan, mikä veisi aikaa harrastuksilta, kuten pelaamiselta, joten läpi vuoden suunnilleen saman verran. Olen hyvinkin kotona viihtyvää sorttia siis eikä ole kauheasti erityistiä himoja kuin käydä välillä kavereilla, vanhemmilla tai lenkillä.

Ainoastaan muutokset elämäntilanteessa vaikuttaa enemmän, varsinkin lasten iät.

Lainaus JMNyyssonen91

Ei yksinkertaisesti kerkee pelaamaan yhtä paljon kuin talvella. Kesällä on omakotitalossa pihalla sen verran hommia.

Ei siellä mitään hommia erityisesti ole jos niitä ei itse sinne järjestä/näe (eli tee jatkuvasti jotain projektia kuten ihmisillä on tapana ettei ikinä ole valmista). Itse maalta kotoisin, jossa oli ihan maatilan hommiakin tarjolla ja silti ehti pelatakin.

Tietenkin tapauksestakin kiinni. Joku omakotitalon piha voi vaatia jatkuvaa laittoa (en kyllä oikeasti keksi miksi) mutta meidänkin viidakko (aiempien asukkien jäljiltä eikä edes liioittelua vaan vajaan metrin korkeuteen kasvanut koko alue.) saatiin yhdessä kesässä kuntoon. Sen kun sai tehtyä niin jäi vain nurmikon leikkuut ja ajoittaiset kastelut eikä ne erityisen paljon aikaa yleensä vie.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Totta tuokin. Tarkennan hieman. Tänä kesänä tehty 30 neliön terassi. 500 neliön verran tehty nurmea. Yksi huvimajan pohja. 100 neliöö laatoitusta. Plus kaikkea muuta kivaa. Kaikki tämä kolmivuorotyön lomassa. Nyt rupeaa olemaan voiton puolella. Jospa kohta kerkeisi pelamaan taas vähän enemmän. Mutta kesät menee aina vähemmän pelatessa. Mode voi poistss ksikki muut minun kommentit. Kohtuu tuore kommentoija vielä täällä ja ei vielä ihan hallussa. Sori.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Jos Cyberpunk 2077 olisi julkaistu alkuperäisen aikataulun mukaisesti, niin luultavasti tulisi pelattua paljonkin. Nyt kun SXL siirtyi ensi kuun loppuun, niin eipä tässä pahemmin ole mitään mielenkiintoista pelattavaa.

Hieman kokeillut vanhoja pelejä pelata, mutta suurin osa suosikkipeleistä on tullut koluttua niin puhki, ettei niihin enää oikein tahdo päästä sisään. Katsellaan muutaman vuoden päästä uudestaan.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Vähemmän, joskaan siihen ei vaikuta vuodenaika vaan oma elämäntilanne. Yliopistossa pelaamiseen oli enemmän aikaa kuin koskaan, mutta nyt työelämään siirtyessäni se hauskuus jää vähemmälle. Onneksi tämä vuosi on ollut uusien pelien suhteen niin surkea, ettei backlogi ole ajanpuutteesta huolimatta päässyt kasvamaan. Ensi vuonna lienee kuitenkin pakko repiä muista askareista lisäaikaa PS5-pelejä varten.

Nostoja