Kesällä on taas aika tuoda pistooli katanataisteluun! Samurai Gunn 2 palasi julkisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Kesällä on taas aika tuoda pistooli katanataisteluun! Samurai Gunn 2 palasi julkisuuteen

22.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Samurai Gunn, Samurai Gunn 2, indie, Early Access, Steam, Switch

Pitkään jatkunut hiljaisuus indiemoninpeli Samurai Gunn 2:n ympärillä on päättynyt. Jo alkujaan kesällä 2018 paljastettu peli on saanut tällä viikolla niin uuden trailerin kuin läjän kuvia, minkä ohella vahvistus on saatu sille, että peli varhaisjulkaistaan Steamissa tulevan kesän aikana.

Tuoreen kuvamateriaalin tähtiä ovat niin Samurai Gunn 2:n uudet pelitilat niin kuin myös iso läjä vierailevia tähtiä, joita peliin voidaan tällä kertaa odottaa. Pelitilojen osalta mukaan sopii odottaa nyt kokonaista seikkailutilaa sekä nettimoninpeluuta, kun taas vierailijoita peliin voidaan odottaa niin kenttien kuin hahmojen muodossa tuttuja ilmestyksiä Spelunkyn ja Minitin kaltaisista indieteoksista.

Pelillistä kehitystäkin tapahtuu. Sen ohella, että pelihahmot osaavat nyt hyppiä, sivaltaa ja ampua, on kykyarsenaaliin lisätty myös väistelyssä avittava syöksy.

Pc:n ohella Samurai Gunn 2 on määrä tuoda valmistuessaan myös ainakin Switchille. Toistaiseksi arviota ei ole annettu sille, kauan pelin on määrä pysyä varhaisjulkaisuvaiheessaan.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja