Kesän hehkutetuimpiin lukeutuva Inside vahvistui PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Kesän hehkutetuimpiin lukeutuva Inside vahvistui PS4:lle

4.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Xbox Onelle kesäkuussa ja pc:lle pian sen jälkeen heinäkuussa saapunut Inside on saamassa vielä myös PlayStation 4 -version. Vaikka peli saatiinkin vahvistettua Sonyn kotikonsolille näinkin pitkällä viiveellä, ei sitä tarvitse odotella sentään laitteelle kuin elokuun 23. päivään asti.

Inside on ensimmäinen täysin uusi peli kuuteen vuoteen tanskalaiselta Playdead-studiolta, jonka aiempi luomus oli kovasti kiitelty pulmaloikintapeli Limbo. Uutukainen jakaa runsaasti tuttuja elementtejä edeltäjänsä kanssa, mutta se ei tunnu silti tehneen sitä aivan laiskimmalla mahdollisimmalla tavalla. Jo ennalta niin Xboxilla kuin pc:lläkin peliä on kiitelty nimittäin kovasti niin median kuin ihan ihmisyksilöidenkin toimesta.

Pelaaja-lehden arvostelun Insidesta voi lukaista läpi, kun tuore elokuun numero saapuu lehtipisteisiin tämän viikon perjantaina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En ole tästä katsonut kuin jonkun ensimmäisen trailerin ja enpä kyllä katso yhtään enempää. Tämä menee ostolistoille koska sen verran hyvältä vaikuttaa kuten kehutultakin.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli
Lainaus käyttäjältä zappah

En ole tästä katsonut kuin jonkun ensimmäisen trailerin ja enpä kyllä katso yhtään enempää. Tämä menee ostolistoille koska sen verran hyvältä vaikuttaa kuten kehutultakin.

Inside oli kyllä todella mielenkiintonen ja hieno kokemus. Tämmösistä "tunnelmointi" peleistä meitsi tykkää todella paljon. Journey, vaikka nyt ei olekaan ihan samantapainen peli, on myös tämmösiä hienoja kokemuksia.

Vielä kun saataisiin tuo ABZÛ Xbox Onelle, niin olisin todella tyytyväinen! =D

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Äärettömän lyhyt peli, mutta laatu korvaa tässä tapauksessa määrän.