Kesän yllätyshitti Rocket League valmistautuu vastaanottamaan uuden päivityksen / Uutiset / pelaaja.fi

Kesän yllätyshitti Rocket League valmistautuu vastaanottamaan uuden päivityksen

7.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jälleen yksi uusi päivitys tekemässä tuloaan kesän yllätyshitti Rocket Leagueen. Seuraavan viikon tai kahden sisällä peli päivitetään versioon 1.05, minkä tarkoituksena on erityisesti sujuvoittaa autopalloilua aina vain entisestään.

Uuden päivityksen myötä pelaajille tarjotaan vihdoin mahdollisuus etsiä verkko-otteluita heti edellisen ottelun päätösvalikossa. Pc-pelaajillekin on luvassa hieman jotain erikoista, sillä päivityksen myötä pc-kansa voi halutessaan suodattaa pois kaikki PlayStation 4 -pelaajat verkkopeleistään.

Myös muutamia korjauksia on peliin samalla luvassa, kuten paranneltu suojaus tallennusten korruptointia vastaan, ja saapa peli hieman lisäsisältöä Chivalry: Medieval Warfare -aiheisilla lipuilla. Samalla Rocket Leaguessa lyödään käyntiin myös ensimmäinen virallinen Ranked-verkkopelikausi, jos taistelu pistelistojen kuninkuudesta vain kiinnostaa.

1.05-päivityksen julkaisun jälkeen kehittäjä Psyonixin on tarkoitus paljastaa Rocket Leaguen seuraava kunnollisempi lisäsisältöpaketti.

Lähde: Rocket-League.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"Kesän yllätyshitti" = peli, jota jaettiin "ilmaiseksi", joten sai sen kautta pelaajia. No, kai senkin voi hitiksi laskea.

Pelihän siis kyllä on vallan loistava mutta miten tuota nyt hitiksi voi kuvailla kun olisi saattanut jäädä pienen porukan peliksi ilman Plussaa. Vai onko DLC myynyt hyvin? Pelaajat jääneet pelin pariin paremmin mitä yleensä näihin "ilmaisjakoihin"?

Olisiko jokin tuote - jota jakaisin ilmaiseksi - hitti, koska saan mahdollisimman paljon sitä jaetuksi?

EDIT: Niin joo, en kyllä ottanut huomioon pc:n myyntejä, jotka huomasin tuosta toisesta uutisesta. Hittipä hitti.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Niinpä, steamin myyntilistojen kärjessä tää on keikkunut hyvän aikaa ja youtubessa tästä tehään edelleen videoita. Ei itseäni kiinosta, mutta ainakin peli lienee genrensä paras edustaja.

Nostoja