Keskustelua herättänyt voittoposeeraus korvattiin Blizzard-räiskintä Overwatchissa / Uutiset / pelaaja.fi

Keskustelua herättänyt voittoposeeraus korvattiin Blizzard-räiskintä Overwatchissa

6.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
23

Blizzard Entertainment on täyttänyt lupauksensa ja vaihtanut Overwatch-räiskintäpelissä keskustelua herättäneen Tracer-sankarin voittoposeerauksen uuteen.

Vaihdetuksi päätynyt voittoposeeraus nousi puheenaiheeksi hieman reilu viikko sitten, kun Battle.net-käyttäjä Fipps ilmaisi, ettei poseeraus sopinut osaksi hahmon persoonaa. Fipps kommentoi, että siinä missä Traceria käsiteltiin pelissä muuten varsin höpsönä, sisukkaana ja mukavana eliittitaistelijana, vei kyseinen voittoposeeraus hahmoa hänen mielestään "jälleen yhden mitäänsanomattoman naispuolisen seksisymbolin" suuntaan. Hänen mukaansa poseeraus sopi enemmänkin Overwatch-hahmo Widowmakerille, jonka persoonallisuuteen kuuluu osaksi kevyt seksuaalisuudella röyhistely.

Poistetuksi päätynyt poseeraus näytti seuraavalta.

Overwatchin ohjaaja Jeff Kaplan vastasi keskusteluun viime viikolla todeten ensiksi, että poseeraus laitetaan vaihtoon, sillä pelin kehitystiimi ei halunnut saada ketään tuntemaan oloaan epämukavaksi, aliarvostetuksi tai vääristellyksi. Myöhemmin Kaplan myös tarkensi, että kehitystiimi on itse asiassa jo aiemminkin pohtinut poseerauksen vaihtamisen parempaan.

Overwatchin beetaversion tuoreimman päivityksen myötä Tracerin vanha poseeraus näyttääkin nyt seuraavalta. Inspiraatiota asentoon pelin taidetiimi tuntuu ottaneen vanhasta pin up -tyttökuvasta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Olenko ainoa jonka mielestä tuo uusi on tavallaan seksikkäämpi? :D

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Näyttää siltä, että Blizzard ihan v*ttuillakseen on vaihtanut tilalle sexymmän posen. Toivottavasti näin. Muuten löytyy taas joku yksittäinen ääliö, joka vetää herneen nenäänsä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Et ole ainoa... saisi vain vasen jalka olla koukussa ja oikea suorana :)

Käyttäjän Core kuva
Core

Joo kyllä tää on silmälle entistä parempi :D

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Tämä on parempi poseeraus.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Qlaos

Olenko ainoa jonka mielestä tuo uusi on tavallaan seksikkäämpi? :D

Et, ihan pirusti seksikkäämpi. Lähti collector's edition ennakkotilaukseen! Jonka saa kohta perua, kun Fipps näkee tämän.

Lainaus käyttäjältä Boblick

Et ole ainoa... saisi vain vasen jalka olla koukussa ja oikea suorana

Totta, mutta jokatapauksessa paljon parempi ja seksikkäämpi, kun se edellinen. :D

Toivottavasti Fippsiä ärsyttää ihan syötävän paljon!

Käyttäjän Teemo the Sienimies956 kuva
Teemo the Sieni...

Siellä se kuitenki näkyy vielä :333

Käyttäjän giga kuva
giga

Tästä tulee kieltämättä Diablo 3:n sateenkaarikenttä mieleen.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Hah! Joo seksikkäämpi on. Noh ei kyllä itselle mitään väliä minkälaisessa asennossa on. Pelin ostopäätöstä en tee poseerausten mukaan.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ja niin persposket saivat jäädä paikoilleen ja pelaajakansa hurraa onnesta. Mutta valitettavasti tässä uudessa posessa koko oikean jalan sekä persposken anatomia ovat lähteneet kahvitauolle ja jääneet sille tielleen.

Itestäni tällainen naurettavan hajonnut naishahmojen anatomia ei ole kovin seksikästä katsottavaa. Siitä tulee lähinnä mieleen kaikki escher girlissä esitellyt kaunottaret, joilla useimmiten on selkäranka täysin rikki, vyötärö kuin jätepuristimen jäljiltä ja/tai sitten muuten vaan kauttaaltaan hajonnut kroppa. Mutta kullekin omansa.

Joka tapauksessa, nykyinen pose on varsin energinen sekä leikkisä ja siten se sopii paljon paremmin höpsölle, mukavalle ja sisukkaalle eliittitaistelijalle. Aiempi pose oli vain tylsän perinteinen "perse tarjottimella ja vilkaisu taakse" eikä se kieltämättä tuntunut tuovan hahmon kuvailtuja persoonanpiirteitä millään lailla esille. Näyttääkin siltä, että Blizzard pyrki tällä ratkaisulla eräänlaiseen kompromissiin - suu vaahdossa aiemman posen poistosta raivonneet saivat pin-uppinsa. Ja ne joita aiempi pose kyrsi saivat nyt posen, jonka pääfocus ei keskity vain ja ainoastaan Tracerin kankkuihin.