Kesytä luonto puolellesi – tältä näyttää seuraava Far Cry! / Uutiset / pelaaja.fi

Kesytä luonto puolellesi – tältä näyttää seuraava Far Cry!

4.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Hämmentävän kovaa vauhtia lähestyvä Far Cry Primal on saanut ensimmäisen virallisen pelikuvatrailerinsa. The Game Awards -palkintogaalan yhteydessä yleisölle paljastettu video käy hieman läpi varsinkin pelin toiminnan perusteita esitellen muun muassa, millaista taistelu kivikaudella onkaan ilman tuliaseiden tukea.

Kenties merkittävin videolta löytyvä paljastus on Primalin tuore Beast Master -järjestelmä. Uutukaisessa pelaajat pääsevät kesyttämään kohtaamiansa villipetoja nimittäin omalle puolelleen ja käyttämään näitä sitten taistelutovereinaan.

Far Cry Primal julkaistaan 23. helmikuuta sekä Xbox Onelle että PlayStation 4:lle ja maaliskuussa pc:lle.

Päivitys: Mukaan lisätty myös Ubisoftin noin yhdeksän minuutin pituinen pelikuvapätkä ja pelin kulisseihin kurkistava katsaus.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Sarjan kaksi viime osaa tuntien nuo pedot ovat ylivoimaisen op:ita huijauskoodien korvikkeita, joilla jo ennestään eskarilaisille räätälöity haastavuus saadaan kätevästi kitkettyä.

Ja kyllä, en ole vieläkään antanut anteesi Far Cry 3:n pelimekaanisia syntejä. Minun ei toisaalta tarvitsisi vihata sarjan nykytilaa, elleivät ihmiset pitäisi näitä pelejä niin hyvinä.

Käyttäjän Kertsu kuva
Kertsu

Yhtäkään Far Crytä en ole pelannut, mutta tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ubisoft osaa tehdä hyviä pelejä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Eiköhän tämä tule ostettua. Far Cry 4:n pusikoista hyökkäävät eläimet tarjosivat niin ihanan rentouttavia hetkiä, joten uudelta odotan samaa.

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Okei. Siistiä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämän voisi ostaa kun en välttämättä jaksa Far Cry 4:sta hankkia sen pituuden takia. Kyllä, en osta peliä koska se tarjoaa paljon tekemistä (josta suurin osa toistoa ja jo nähty FC3:ssa). Yleensäkin pidän ytimekkäämmistä kokemuksista ja vaikka FC3 ei ollut missään nimessä erityisen huono niin kesken se jäi, toisin kuin Blood Dragon, jonka jauhoin täysin läpi joka hetken nauttien. Odotan tältä siis jollain tapaa samaa kuin BD:lta.

Mitä muuten tulee pelien kestoihin: Witcher 3 oli täyttä timanttia koko pitkän kestonsa ajan mutta olisin ollut tosi tyytyväinen lyhyempäänkin kestoon. Tosin en valita koska niin timanttista hommaa. MGS V oli taas ihan helvetin puuduttava itseääntoistavien sivutehtävien takia ja vaikka esim. FC3 tarjoaa myös toistoa, oli se paljon miellyttävämpää ehkä sen vuoksi, että oli helpompaa vain juosta "tehtävästä" toiseen ilman tukikohdassa välissä käyntiä (niin, niitä tehtäviä ilmestyi vasta silloin lisää ja saattoi ilmestyä juuri tehdyllekin alueelle). Arkham Knight oli myös sopivan pitkä olematta yhtään liian lyhyt ja sivutouhut jaksoivat ainakin minua kiinnostaa, eli niitä ei liikaa ollut, olkoonkin että esimerkiksi paloasemiin liittyvät tehtävät olivat joka kerta se sama, tylsä juttu.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Yhtään Outpostia en enää tyhjennä enkä yhtään Ubisoftin copy-paste-peliä enää osta. Voisivatko keksiä nyt jumankekka oikeesti jotain muutakin tekemistä kuin tuota samaa hiippailua ja alueiden tyhjennystä. Kuka oikeesti jaksaa näitä enää pelaa...