Keväällä kelpaa yhä masentua: A Plague Tale: Innocence päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Keväällä kelpaa yhä masentua: A Plague Tale: Innocence päivättiin

25.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jos mieli alkaa keväällä kelien myötä uhkavaasti kirkastua, niin A Plague Tale: Innocence voi olla juuri se lääke, mitä tarvitset. Julkaisija Focus Home Interactive on tiedottanut, että ranskalaisen Asobo Studion toimintaseikkailupeli ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 14. toukokuuta.

1300-luvun Ranskaan sijoittuva A Plague Tale on tarina pakomatkalle ajautuvista sisaruksista, joiden elämää uhkaavat niin tuhovoimaisesti leviävä musta surma niin kuin myös Ranskan yleinen epävakaa tilanne. Luvassa on siis paljon varsinkin rottien ja ilkeiden ihmisten välttelyä teini-ikäisen Amician ja viisivuotiaan Hugon yhteistyön kautta.

Lähestyvän julkaisun innostamana Focus on ryhtynyt latamaan YouTubeen pelin kehityksestä kertovaa kehittäjäpäiväkirjasarjaa. Ensimmäinen video on nähtävissä alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kyllä on kiinnostavan oloinen peli. Kevättä odotellessa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kiinnostaa kyllä. Toivottavasti pelattavaakin olisi eikä kävelysimulointia ja hotspottien kanssa vuorovaikuttamista. Toki hyvä tarina kävelysimulaattorissakin menee mutta mieluusti ottaisi kunnollisilla pelillisillä elementeillä varustettuna. Onhan trailereilla näkynytkin pelimekaniikkaa mutta ei olisi ensimmäinen peli, jossa on kyllä tavallaan peli sisällä mutta niitä ei käytetä juurikaan ja teos jää kävelysimulaattorin tasolle.

Nostoja