Kevään lähestyessä Yoshi-dino palaa parrasvaloihin / Uutiset / pelaaja.fi

Kevään lähestyessä Yoshi-dino palaa parrasvaloihin

23.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Odottaa sitä saatiin lähemmäs jo kymmenen vuotta, mutta uuden Yoshi-pelin julkaisupäivä on selvillä nyt myös Euroopassa. 3DS:lle kehitelty Yoshi's New Island on Nintendon mukaan saamassa näillä seuduilla julkaisunsa maaliskuun 14. päivä, eli samaan aikaan kuin Pohjois-Amerikassa.

Tyylillisesti Yoshin uusi saariseikkailu mukailee vahvasti vanhaa Super Nintendolla nähtyä Yoshi's Islandia. Peli on sivulta kuvattu tasohyppely, jossa munat lentävät jälleen vauva-Marion karjunnan tahtiin maailmassa, joka värimaailmaltaan on ottanut hieman piirrosmaisia otteita.

Peliä on ollut tuottamassa Yoshi's Islandin ohjannut Takashi Tekuza, joka valvoo myös Wii U:n uuden "Yarn Yoshi" -pelin kehitystä.

Lähde: Nintendo Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

On se niin hienoa, että Nintendo keksii uusia innovaatioita sen sijaan, että tekisi jatko-osia/remakeja vanhoista klassikoista... Mutta koska se on nostalgia, joka Nintendon nykyään pitää elossa, niin siitä vaan. Kyllä näitä kelpaa pelata, ei siinä mitään.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Luulisin että Snessi versiota pelaillaan mielummin 20 vuoden päästä, ostakaa mielummin se

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Viimeinkin joku mielenkiintoinen Super-Maran tasoloikkapeli, voisihan tuon poimia sitten talteen kunhan vain saapuu.

Käyttäjän XL-Land kuva
XL-Land

Todellakin menee ostoon. Tätä olen odottanut.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Super Mario World 2 on todella kova peli, joten luulisi tämänkin olevan. Tuskin tarjonnee mitään uutta, mutta kukapa sellaisia isolta ännältä odottaa...