Kevät on hyvää aikaa suurstrategialle – Paradox päiväsi Imperator: Romen / Uutiset / pelaaja.fi

Kevät on hyvää aikaa suurstrategialle – Paradox päiväsi Imperator: Romen

6.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Paradox Interactiven seuraava suurstrategianimike Imperator: Rome on päivätty. Europa Universalis- ja Crusader Kings -tekijöiden uutukainen tuodaan pc:lle 25. huhtikuuta 40 euron hintaan.

Historiallisista ajoista tällä kertaa tietysti antiikkiin keskittyvä Imperator päästää hallinnoimaan omia kuningaskuntia, heimoja ja tasavaltoja juuri Aleksanteri Suuren kuoleman jälkeen, mutta ennen Rooman varsinaista suuraikaa. Tämä tapahtuu karttanäkymässä, jonka luvataan olevan Paradox-pelien tähän mennessä yksityiskohtaisin, ja tarjolla on sotimisen ohella tietysti niin kaupankäynnin ja rakentelun kaltaisia harrasteita. Monimuotoisilla väestöillä pitäisi olla myös vaikutuksensa valtakuntien kulkuun voimakkaampia hallitsijahahmojen ohella.

Uudella trailerilla tarjolla on lisää fiilistelyä Imperator: Romen teemojen suhteen.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Vois olla ihan hyvä peli, jos vaan jaksais upottaa sen vähintään sata tuntia opettelee miten tätä pelataan.

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian
Lainaus Augustus

Vois olla ihan hyvä peli, jos vaan jaksais upottaa sen vähintään sata tuntia opettelee miten tätä pelataan.

Plus järjetön määrä rahaa tuleviin lisäosiin, mitä varmaan tulee sen miljoona mikäli Paradox vieläkin jatkaa samaa rataa mitä nyt on nyt nähty CK ja EU sarjoissa. Ei siinä, hyviä pelejä ja suurin osa lisäreistäkin ihan jees, lompakko ei vaan ihan hirveesti tykkää.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kyllä kiitos kelpaa. Ainoa vika toki jo tuo mainittu, että tässä on nyt sitten taas yksi uusi peli, johon pitää ostaa lisäosia harva se kuukausi.

Nostoja