Kickstarter-kuumeen käynnistänyt seikkailupeli sai virallisen nimen

Double Fine on näyttänyt joukkorahoitetusta seikkailupelistään elonmerkkejä myös ulkomaailmalle julkistamalla sekä sen virallisen nimen että yksityiskohtia sen tarinasta.

25.3.2013 11:34

Kehittäjäveteraani Tim Schaferin ja tämän Double Fine -pelitalon tuore seikkailupeli on ristitty virallisesti. Pitkään vain Double Fine Adventurena tunnettu teos tottelee tästä lähtien nimeä Broken Age.

Paljastus tehtiin osana viime viikonloppuna Yhdysvalloissa järjestettyä PAX East -tapahtumaa. Sen yhteydessä Double Fine julkaisi uutukaispelilleen myös viralliset kotisivut, joiden kautta pelin ennakkotilaaminen on parhaillaan mahdollista.

Broken Age kertoo tarinan sekä nuoresta tytöstä että pojasta, jotka elävät hyvin erilaista elämää toisiinsa nähden. Tyttö on kylänsä toimesta määrätty uhrattavaksi hirviölle, kun taas poika asustaa eristyksissä avaruusaluksessa äidillisen tekoälyn kaitsemana. Kumpikaan hahmoista ei tietenkään sulata omaa tilannettaan, mikä luo alkusysäykset seikkailuille.

Viime vuoden alussa Kickstarterista rahoitusta hakenut seikkailupeli on aikalailla se syy, miksi joukkorahoitus on viimeiset kuukaudet ollut kuuma sana pelialalla. Double Fine haki kuluttajilta Broken Agea ja sen kehityksestä tehtävää dokumenttia varten vuoden 2012 helmikuussa 400 000 dollaria, mutta olikin kuukautta myöhemmin yllättäen kolme miljoonaa rikkaampi.

Lähde: Broken Age (kotisivu)

Lisää luettavaa