Kielletty peli esittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Kielletty peli esittelyssä

5.07.2007 // Kirjoittanut: Riot
23

Pelaaja-lehden heinäkuun numero on nyt myynnissä lehtipisteissä kautta maan.

Fallout 3
Heinäkuun ainoan kotimaisen pelilehden kannessa komeilee legendaarinen pelimaskotti Vault Boy, sillä perehdymme lehdessä Bethesdan odotettuun Fallout 3 -roolipeliin. Toimittajamme Miika Huttunen kävi tsekkaamassa peliä tekijöiden luona, ja hän raportoi onko hartaasti odotetusta pelistä mihinkään.

Kielletty Manhunt 2
Näillä näkymin Rockstarin Manhunt 2 -peli ei näe koskaan päivänvaloa. Pelaaja pelasi lähes valmista peliä, jonka ensitestin voit lukea lehdestä.

Suomi rules!
Suomalainen pelituotanto jyrää tänä kesänä. Arvostelemme FlatOut Ultimate Carnagen Xbox 360:llä ja netissä paljon positiivista kohua ja loistavia arvosteluja keränneen Super Stardust HD:n PlayStation 3:lla.

Battlefield: Bad Company
Ensitestissä on Battlefield: Bad Company. Sarjan viimeisin peli tarjoaa tietenkin lisää nettisotaa, mutta keskittyy aiempaa huomattavasti enemmän tarinalla varustettuun yksinpelikampanjaan. Lupaavaa tästä tekee se, että meininki ja huumori tuovat mieleen loistavan Three Kings -sotaelokuvan.

Kesän lomaoppaat
"Minne lomalle" -matka-oppaassamme kerromme millaisia lomakohteita ovat Liberty City, Silent Hill, Cyrodiil, Mushroom Kingdom ja Hyrule.

"Käsikonsoli on parasta lomaseuraa" -artikkelissamme kerromme mitkä pelikoneet soveltuvat mökkireisulle ja millaisia lisävarusteita kannattaa ottaa mukaan. Onko vesitiiviistä suojapussista joka mahdollistaa vedenalaisen pelaamisen oikeasti hyötyä? Entä aurinkopaneeleista? Mitkä pelit kannattaa ostaa automatkalle? Oppaamme kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Heinäkuun Pelaajasta voi lukea myös Need for Speed: ProStreetin esittelyn. Juhli kanssamme 20-vuotiasta Metal Gearia ja näe kuinka sisustuskilpailumme voittajan kämppä pistettiin uuteen uskoon. Esittelemme lisäksi John Woo's Stranglehold -toimintapelin, joka haluaa viedä Max Paynen tittelin parhaana hongkong-tyylin räiskintäpelinä. Testaamme myös PlayStation 3:n odotettua Heavenly Sword -toimintapeliä.

Ensitestit

Haze
Rayman Raving Rabbids 2
Pokémon Diamond ja Pearl
Brothers in Arms: Hell's Highway
Manhunt 2
Battlefield: Bad Company
BioShock
Heavenly Sword
Wipeout Pulse

Arvostelussa:

Shadowrun
Forza Motorsport 2
Mario Party 8
Metroid Pinball
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Ninja Gaiden Sigma
The Darkness
FlatOut Ultimate Carnage
Super Stardust HD
Custom Robo

pe58_lite_retail.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvältä kuulostaa.. Turhan pessimistinen asenne Manhunt kakkoseen tosin..

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

Tuo Manhunt juttu on pyllystä ku muka koko peliä ei julkaista...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelaajalehti, onko tämä se lehti jonka fontti on aivan liian pientä?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Nyt vain 4,95"

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Mukana manhunt 2 ? antaa kuvan siitä että itse peli olisi lehden mukana :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hyvä lehti ja luin sen kokonaan. Manhunt 2 jäi harmittamaan. Tilasin sen pahusvieköön jo ennakkoonkin. Rupesin tässä päivällä sitten sieltä kyselemään että tietääkö ne,tai ovatko kuulleet pelistä mitään.

Sieltä sanottiin,että kyllä peli on viivästynyt vain,että se tullaan julkaisemaan täällä jossain vaiheessa ja he ilmoittelevat sitten lähempänä mulle siitä.

Mutta he näyttivät tietävän asiasta ja sanoivat että peli on vain siirtynyt syyniin ja se tullaan lähettämään mulle tässä jossain vaiheessa. Rohkenen epäillä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Mukana manhunt 2 ?"

Missäs noin lukee?

Ite lehdestä sen verran että hyvältä paketilta kyllä näyttää.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Mites muuten lehdessä ei ollut noita kirjoituksia siitä mitä lehti sisältää,vaan se oli ihan valkoinen Fallout kuvaa lukuunottamatta.

Ei sinällään hienompi se oli ilman tekstejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"FlatOut Ultimate Carnagen"

Oi maamme soomi... Eikös tämä ole se peli, joka julkaisuviikollaan ylsi vaatimattomasti brittilistan sijalle 14 vain pudotakseen seuraavalla viikolla sijalle 22. Vieläkö tästä suomiflopista muka riittää kirjoiteltavaa?

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen

"Mites muuten lehdessä ei ollut noita kirjoituksia siitä mitä lehti sisältää,vaan se oli ihan valkoinen Fallout kuvaa lukuunottamatta.

Ei sinällään hienompi se oli ilman tekstejä."

Tilaajat saivat jälleen erikoiskannen, jossa taittaja sai toteuttaa itseään enemmän. :)

Nostoja