Kiinan viranomaiset hyväksyivät Microsoftin Activision Blizzard -kaupan / Uutiset / pelaaja.fi

Kiinan viranomaiset hyväksyivät Microsoftin Activision Blizzard -kaupan

23.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Microsoftin suunnitelma Activision Blizzardin hankkimiseksi on ottanut jälleen yhden edistysaskeleen.

Viime vuoden tammikuussa paljastettu kauppa kaipaa vielä viimeisiä hyväksyntöjä maailman kilpailuviranomaisilta. Viimeisimpänä kaupalle on näytetty vihreää valoa Kiinassa, jonka hyväksynnän myötä kauppa on saanut hyväksynnän jo 37 maassa.

Toistaiseksi kaupan toteutuminen on vielä jokseenkin epävarmaa. Tällä hetkellä kaupan suurimmat esteet löytyvät Yhdysvalloista ja Yhdistyneistä Kuningaskunnista, joiden kilpailuviranomaiset eivät ole vielä antaneet hyväksyntää kaupalle. Yhdistyneissä Kuningaskunnissa kauppa estettiin huhtikuussa, sillä sen uskottiin heikentävän kilpailua suoratoistopelimarkkinoilla. Microsoft ja Activision Blizzard ovat kuitenkin kertoneet valittavansa päätöksestä.

Kaupan läpimenon tueksi Microsoft on tehnyt liudan myönnytyksiä viranomaisille. Osana näitä kaupan ehtoja Microsoft onkin jo tuonut pelejään saataville kilpaileviin suoratoistopalveluihin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

💪🏻🐻🐼

IMAGE(https://pbs.twimg.com/media/FqvD29yX0AMLurI.jpg)

Käyttäjän S_Usagi kuva
S_Usagi

Nonii siellähän on kohta Activision Blizzard Spencerin uruissa tykittämässä pelkkää timanttia mm. Raren, Arkanen ja 323:n seurana.