Kiinnostaako WildStar? Beta-avaimia jaossa, ota omasi!

Nyt olisi verkkoroolipelirintamalla luvassa sitä paljon kaivattua uutta ja erikoista WildStarin muodossa. Hyppää mukaan tänä viikonloppuna tapahtuvaan betatestiin nappaamalla oma testiavain.

16.4.2014 09:33

WildStar on Guild Warsista tunnetun NCSOFTin kesäkuun alussa ilmestyvä uusi verkkoroolipeli, joka pyrkii monella tapaa olemaan jotain muuta, kuin mihin lajityypissä on totuttu. Pelissä kaunis ja värikäs ulkoasu sekä animaatio yhdistyvät toiminnalliseen ja taitopohjaiseen taisteluun, joka on varsin erilaista kuin mitä verkkoroolipeleissä on nähty. Pelaajilla ja killoilla on myös mahdollisuus omiin asumuksiin ja hahmoluokka systeemi on muokattavissa pelaajan oman pelityylin mukaisesti.

Mutta ei tarvitse uskoa meidän puheitamme pelistä ja sen ominaisuuksista, sillä nyt voit testata niitä omakätisesti. Pelaaja-lehti jakaa lukijoilleen beta-avaimia WildStarin tänä viikonloppuna tapahtuvaan betatestiin. Jos haluat mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen: wildstarbeta(at)pelaajalehti.com ja seuraa saamiasi ohjeita.

Huomioi, että pelillä on PEGI-merkintä 12+, eli se on kielletty alle 12-vuotiailta.

WildStar julkaistaan Windows-tietokoneille kesäkuun 3. päivä.

Lisää luettavaa