Kiinnostaisiko 340 000 euron Dying Light -keräilyversio? / Uutiset / pelaaja.fi

Kiinnostaisiko 340 000 euron Dying Light -keräilyversio?

25.02.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
19
Kiinnostaisiko 340 000 euron Dying Light -keräilyversio?

Zombiselviytymispeli Dying Light saapuu Euroopassa kauppoihin jo ylihuomenna, mutta pelistä ehdittiin vielä paljastaa teemaan sopiva erikoisversio.

Jo kuukausi sitten digitaalisena versiona julkaistu Dying Light saa erittäin fyysisillä lisämausteilla varustetun My Apocalypse -keräilyversion, jota tuskin tulee löytymään ihan jokaiselta pelikaverilta. Paketin hinta on nimittäin 250 000 puntaa, eli rapiat 340 000 euroa.

Hulppealla hinnalla saa neljä signeerattua kopiota pelistä teräspakkauksissa, kahdet Razer Tiamat -kuulokkeet sekä aidon ihmisen kokoisen zombifiguurin. Mukana on luonnollisesti myös pimeänäkölasit sekä aikuisvaippoja yön pimeitä pelitunteja varten, matka Techlandin tiloihin Puolaan, jossa tarjotaan tilaisuus bilettää zombikonsultti Steven kaverina, sekä zombien väistelyssä avittavia parkour-oppitunteja Dying Light -aiheisen parkour-videon luoneelta Ampisound-tiimiltä.

Kirsikkana Dying Light My Apocalypse -kakussa on kustomoitu Dying Light -zombitukikohta Tiger Log Cabins -yhtiöltä. Zombikatastrofin varalle suunniteltu hirsimökki sisältää tietysti asevaraston, piikkilankasuojaukset, oman puutarhaosaston vihannesten kasvattamista varten sekä olohuoneen TV:llä, Xbox One -konsolilla ja äänentoistojärjestelmällä varustettuna.

Dying Lightin My Apocalypse -keräilyversio saapuu tänään ennakkotilattavaksi näillä näkymin vain brittiläisen GAME-kauppaketjun verkkosivuilta.

Lähde: Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

No kiinnostaa, mutta lompakkoni näyttää itse zombielta.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Hienoa että keskinkertaiselle ja parissa kuukaudessa unohdettaville peleille saadaan lisää facetimea tämän kaltaisilla typerillä kampanjoilla. Parasta markkinointiahan peleille olisi että peli olisi hyvä ja möisi paljon mutta onneksi on aina plan B; laita mukaan keräilyversio jonka hinta on miljardi dollaria niin pääset ainakin pelimedian uutisfeediin. Ei näin peliala. Ei todellakaan näin...

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Hienoa että keskinkertaiselle ja parissa kuukaudessa unohdettaville peleille saadaan lisää facetimea tämän kaltaisilla typerillä kampanjoilla.

Itse ainakin nautin Dying Lightista todella paljon ja tulen palaamaan sen pariin vielä useampaan otteeseen. Kyseinen teos tarjosi ainakin itselleni täysin erilaisen pelinautinnon kuin mikään muu peli aiemmin. Tämä on juuri sellainen peli, joka pysyy mielessä pitkän aikaa. Tämä taitaa olla niitä harvoja pelejä, joita on tullut pelattua 8-10 tuntia putkeen useampaan otteeseen.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä Hugejorma

Kyseinen teos tarjosi ainakin itselleni täysin erilaisen pelinautinnon kuin mikään muu peli aiemmin.

Sama homma oli myös itselläni. Sen jälkeen kun on pelannut tämän vuoden puolella mm. uutta Monster Hunteria, Majora's Maskia, Resident Evil Remakea tai vaikkapa Grim Fandangon uusioversiota, on Dying Lightin unettava ja palkitsematon pelaaminen täysin erilaista. Ei mitään vikaa jos jotkut tykkää mutta eiköhän tämä löydy vuoden lopulla Order 1886:n kanssa sieltä "vuoden pettymys"-kategorian voittajaehdokkaita toivottavasti mahdollisimman vähän täynnä olevasta laatikosta.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Vähän on kyllä rahat tiukassa tohon mut kai ne pankista sen verran voi lainaa antaa et saa ton hankittua.

Oikeesti, onko niinku mitään typerämpää keräilypakettia nähty ikinä. Kas kun eivät samantien pistäneet täyttä miljoonaa hinnaksi.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Hugejorma

[quote='käyttäjältä Norsukampa']Hienoa että keskinkertaiselle ja parissa kuukaudessa unohdettaville peleille saadaan lisää facetimea tämän kaltaisilla typerillä kampanjoilla.[/quote]
Itse ainakin nautin Dying Lightista todella paljon ja tulen palaamaan sen pariin vielä useampaan otteeseen. Kyseinen teos tarjosi ainakin itselleni täysin erilaisen pelinautinnon kuin mikään muu peli aiemmin. Tämä on juuri sellainen peli, joka pysyy mielessä pitkän aikaa. Tämä taitaa olla niitä harvoja pelejä, joita on tullut pelattua 8-10 tuntia putkeen useampaan otteeseen.

Jep samaa mieltä. Dying light on zombie pelien parhaimmistoa, jää resident evilit kakkoseksi.

Käyttäjän xyyber kuva
xyyber

"Aikuisvaippoja", repesin.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

@Norsukampa
Lähinnä tarkoitin pelinautinnolla yöllä selviytymistä... varsinkin toisessa kaupungissa. Aika hardcore meno ja paniikki on melkoinen (kuulokkeet korvilla + yöllä pimeässä). En muista milloin olisin nauttinut vastaavalla tavalla pelin tuomasta paniikista. Päivällä taas meno on leppoisan rentoa, jolloin voi kierrellä, lahdata ja keräillä kaikkea mahdollista esim. blueprint, tarvikkeita, aseita... niin ja nuo "Quarantine Zones" tarjoavat mielenkiintoista haastetta. Itselläni on vielä keräämättä suurin osa legendary blueprinteistä, mutta ei tässä mitään kiirettä ole. Ihmetyttää vaan tuo mainitsemasi "unettava ja palkitsematon pelaaminen".

Joku voisi ehkä mainita jotain noista uudelleenjulkaisuista. Nuo pelit on jo pelattu aikapäiviä sitten läpi. Hyviä pelejä jokainen, mutta en vaan jaksa innostua niistä niin paljoa. Monster Hunter puolestaan kiinnostaisi todella paljon, mutta käsikonsolilla tuollaisen massiivisen pelin pelaaminen ei ole itselleni mielekästä. Toivottavasti tulevaisuudessa julkaistaisiin myös konsoliversio.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä Hugejorma

Ihmetyttää vaan tuo mainitsemasi "unettava ja palkitsematon pelaaminen".

Unettavalla ja palkitsemattomalla tarkoitin lähinnä seuraavaa:

Unettava pelaaminen juontaa juurensa siihen että pelaaminen itsessään on aivan helvetin tylsää. Pelin narratiivi ja toiminta on täysin epäinnotonta ja koska pelin epäkuolleet eivät tunnu minkäänlaiselta isommalta uhalta pelaajan ylivertaisuuden vuoksi (varsinkin kun kokemustasot alkaa karttumaan vähän enemmän), ei peliin saada minkäänlaista selviytymiskauhun tai edes selviytymisen tunnetta. Tarinankerronta on silkkaa mitäänsanomatonta paskaa ja kertoo paljon että unohdin koko touhun punaisen langan jo ihan pelatessa kun yleensä huonotkin juonet tuppaavat unohtumaan vasta pelaamisen jälkeen. Toiminta on aika paria ekaa parkour-loikkaa lukuun ottamatta lähellä parin vuoden takaista Zombie U:ta jossa itse äksöni oli erittäin monotonista mutta siinä pelissä sen sijaan jokainen zombi oli uhka ja yleensä jo kahden yhtäaikainen kohtaaminen oli turmaksi joka toi sitä survival horrorin fiilistä.

Palkitsematon pelaaminen sen sijaan meinaa sitä että peli ei millään tavalla kannusta jatkamaan pelisessioita kovinkaan pitkiksi tai anna minkäänlaista edistymisen tunnetta. Onhan se kiva kun oma pelihahmo voimistuu matkan varrella mutta mitenkään muutoin en koskaan kokenut että etenin varsinaisesti mihinkään pelissä. Fetch questia fetch questin perään ontolla juonella ja mitättömällä haasteella (yksikin Order-hörhö tulee nyt huutelemaan jotain elämysvuoristoradasta tjms. niin heitän läppärini tulivuoren sisuksiin)... ei kiitos.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Oletko vetänyt noita Quarantine Zones, joita löytyy pelistä yhteensä 10 kappaletta? Pelasitko yöt vai nukuitko raukkamaisesti ja valitat kun peli ei tarjoa selviytymiskauhua? Itse olin ainakin täysin paniikissa yöllä ja noissa karanteenialueilla. Mitä pidemmälle peli etenee, niin yöllä viholliset ovat kyllä melkoisen kova uhka kovimmillakin aseilla. Vihollisia ei meinaan yöllä tule vastaa vain yksi tai kaksi, vaan koko pikkukartta on täynnä punaisia kolmioita, joista jokainen yrittää metsästää sinua. Peliä on mahdollisuus pelata joko yöllä tai päivällä. Voit aina nukkua päivät ja pelata yöt jos päivällä ei ole tarpeeksi haastetta.