Kiinnostaisiko Fast & Furious -peli? Entäpä The Purge? Universal laajentaa pelipuolelle / Uutiset / pelaaja.fi

Kiinnostaisiko Fast & Furious -peli? Entäpä The Purge? Universal laajentaa pelipuolelle

2.04.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Universal on laajentanut omaa pelistudiopuoltaan ja paljastanut suunnitelmistaan tuoda tuotantoyhtiön laajan elokuvaportfolion pelattavaksi.

Yhtiö julkisti hiljattain tulevan Jurassic Park Evolution -pelin, mutta Universalin tuore pelivastaava Chris Heatherly on paljastanut, ettei kyseinen peli jää firman ainoaksi:

– Tavoitteena on puskea suuremmin pelituotantoon. Meillä on todella paljon IP:tä, joita ei ole hyödynnetty peleissä, ja ne sopivat hyvin yhteen. Meillä on Jurassic Worldin ja Fast and the Furiousin kaltaisia megasarjoja, vuosikymmenten takaiset Universal-hirviöklassikot, Blumhousen kauhuelokuvat ja Illuminationin ja Dreamworksin animaatiot. Se on todella laaja portfolio, Heatherly kertoo.

Yhtiö onkin laajentamassa omaa peliosastoaan lähes sadalla työpaikalla, johon lukeutuu tuottajia, pelisuunnittelijoita ja markkinoijia. Toistaiseksi tiimin aikeina on julkaista ainoastaan mobiilipelejä, kuten tuleva Jurassic World Alive.

Mutta koska yhtiön lukuisat IP:t vaativat niin laajan kirjon eri peligenrejä, aikoo Universal myydä elokuviensa lisenssejä ”parhaille kehittäjille” konsolisovituksia varten.

– Aiomme panostaa enemmän konsolimarkkinoille seuraavan parin vuoden aikana, Heatherly paljastaa yhtiön lähivuoden suunnitelmista.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ei.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Todennäköisesti ajopelinä täyttä paskaa, eli ei.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Eivät.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Kyllä kaikille uusille peleille on tilaa, pääasia että laatu ja peli on muuten hyvä. Jurassic Park ja F&F tarjoaisi lisenssinsä puolesta varmasti hyvän lähtökohdan myös videopelille.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

The Purge kyllä kiinnostaisi... Fast & Furious ei ole kiinnostanut edes leffoina 2-osan jälkeen.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Juu ei, ei ainakaan FF--todennäköisesti umpisurkea. The Purple nojaa sitä voisi harkita.