Kiistelty Hearthstone-kortti menettää voimiaan seuraavalla päivityksellä / Uutiset / pelaaja.fi

Kiistelty Hearthstone-kortti menettää voimiaan seuraavalla päivityksellä

28.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Blizzard on kuunnellut fanipalautetta ja päättänyt heikentää jälleen yhden Hearthstone: Heroes of Warcraft -kortin voimakkuutta. Pian saapuvassa pelin seuraavassa päivityksessä ruotuun laitetaan tällä kertaa kovasti kritisoitu Undertaker-kortti, joka saapui peliin viime vuonna osana Curse of Naxxramas -laajennusta.

Undertakerin erikoisuus on sen halpa hinta sekä kyky voimistua äärimmäistä vauhtia. Kortin kutsuminen pelikentälle vaatii pelaajalta vain yhden manakristallin ja aina kun pelaaja kutsuu pelikentälle jonkin deathrattle-kyvyllä varustetun kortin, saa Undertaker yhden hyökkäys- ja elinvoimapisteen lisää. Monissa tapauksissa tämä on johtanut siihen, että esimerkiksi Hunter-hahmoluokalla Undertakeria käyttävät pelaajat hallitsevat erittäin voimakasta ja kestävää korttia jo aivan otteluiden alkumetreillä.

Muutospäivityksen myötä Undertakerin kyky antaa tälle vastaisuudessa vain lisää hyökkäysvoimaa, muttei elinvoimaa. Näin ollen kortista voi edelleen kasvaa nopeasti voimakas kokonaisuus, mutta se tulee olemaan samalla aiempaa helpompi tappaa.

Ennen kortin heikennystä Blizzard pyrki vähentämään Undertakerin dominointia joulukuussa pelin Goblins vs. Gnomes -laajennuksella. Laajennus lisäsi peliin muutamia kortteja, jotka oli nimenomaan suunniteltu laittamaan kovasti kampoihin deathrattle-pakkoja vastaan.

– Tulemme jatkamaan Hearthstonen tasapainon hiomista, mikäli koemme niiden olevan tarpeellisia, jotta näkisimme kaikilla taitotasoilla kortteja vaihtelevissa määrin. Pyrimme näin tekemään Hearthstonesta hauskemman ja vuorovaikutteisemman pelin kaikille, Blizzardin Hearthstone-yhteisövastaava Christina Sims selitti päivityspäätöstä.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Huh. Oikein. OP kortti

Nostoja