Kiitelty Steins;Gate saavuttaa PlayStationit ja iOS-laitteet englanniksi

Tunnetuimpia visuaalisia romaaneja edustava Steins;Gate ottaa länsimaat varmemmin haltuun englanninkielisellä PlayStation- ja iOS-versiolla.

22.12.2014 22:47

Nimekäs visuaalinen romaani Steins;Gate on saamassa Yhdysvalloissa ja Euroopassa englanninkielisen PlayStation 3-, Vita- ja iOS-version. Ainakin PlayStationeilla tuotos on määrä nähdä ensi vuonna julkaisija PQuben julkaisemana.

Aiheiltaan muun muassa aikamatkailua käsittelevä Steins;Gate debytoi alkujaan Japanissa vuonna 2009 Xbox 360:llä, minkä jälkeen siitä on saatu versio myös muun muassa PSP:lle ja pc:lle. Jälkimmäiseksi mainitulle alustalle teos käännettiin aiemmin tänä vuonna myös englanniksi, mutta konsoleilla tuotosta ei olla vielä toistaiseksi nähty ollenkaan lännessä.

Peliblogi Siliconeralle antamassaan haastattelussa julkaisija ei vielä tiennyt, tullaanko Steins;Gate saamaan PlayStationeille vain digitaalisessa muodossa, mutta ainakin yritys fyysisen version ulos saamiseksi on kova. Visuaalisen romaanin luoneen 5pb.:n mukaan iOS-versio julkaistaan vasta PlayStation-versioiden jälkeen.

Varmaa ei ole, perustuvatko uusimmat Steins;Gate-versiot pc:llä nähtyyn käännökseen.

Lähde: Siliconera (1), (2)

Lisää luettavaa