Kiivas indieräiskyttely Downwell pudottautuu vihdoin Android-pelaajienkin tassuihin / Uutiset / pelaaja.fi

Kiivas indieräiskyttely Downwell pudottautuu vihdoin Android-pelaajienkin tassuihin

26.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Kovasti positiivistä supinaa viime vuoden lopulla aikaiseksi saanut indieräiskintä Downwell on liittymässä viimein myös osaksi Android-pelien tarjontaa. Keskiviikkoiltana 27. tammikuuta pelin voi löytää Google Play -kaupasta, jossa se maksanee iOS-versionsa tapaan kolmisen euroa.

Mobiililaitteiden ohella Downwell on tähän mennessä ollut saatavilla myös jo Windows-koneille. Peli on pohjimmiltaan yksinkertainen räiskintää ja 2D-loikkimista yhdistävä kokemus, jossa sivulta sivulle rullaavan toiminnan sijaan pelaajat tosin matkaavat peliruudulla vertikaalisesti pudottautumalla aina vain syvemmälle vaaroja pursuavaan kaivoon. Eräs Downwellin suurimmista koukuista onkin sen tämän idean ympärille rakennettu ampumajärjestelmä, jota pelaajat eivät käytä hyödykseen vain vihollisten kukistamiseen vaan myös oman putoamisensa hallinnointiin.

Sekä Pc:lle että iOS-laitteille Downwell saapui lokakuussa. Kehittäjänsä Ojiro Fumoton mukaan peli tienaisi myynneillään kehityskustannuksensa takaisin kolmessa päivässä.

Lähde: Ojiro (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Jaa täytyypä varmaan ostaa sitten kännykkäänkin. PC:llä tätä olen jo jonkin verran pelannut, mutta tämä taitaa toimia jopa paremmin mobiilina lyhyiden rundien ansiosta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisin kuvitella kokeilevani näppäimistöllä tai ohjaimella mutta en kosketusnäytöllä. Sen verran tarkalta touhulta vaikuttaa.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

PC:llä tätä on tullut pelattua (ohjaimella), yllättävän onnistunut ja hyvä peli. Loistava hinta-laatusuhde, lähti alennusmyyntien aikaan parilla eurolla. Voin lämpimästi suositella kaikille joita tällainen retrohyppely innostaa.

Nostoja