Kovasti positiivistä supinaa viime vuoden lopulla aikaiseksi saanut indieräiskintä Downwell on liittymässä viimein myös osaksi Android-pelien tarjontaa. Keskiviikkoiltana 27. tammikuuta pelin voi löytää Google Play -kaupasta, jossa se maksanee iOS-versionsa tapaan kolmisen euroa.

Mobiililaitteiden ohella Downwell on tähän mennessä ollut saatavilla myös jo Windows-koneille. Peli on pohjimmiltaan yksinkertainen räiskintää ja 2D-loikkimista yhdistävä kokemus, jossa sivulta sivulle rullaavan toiminnan sijaan pelaajat tosin matkaavat peliruudulla vertikaalisesti pudottautumalla aina vain syvemmälle vaaroja pursuavaan kaivoon. Eräs Downwellin suurimmista koukuista onkin sen tämän idean ympärille rakennettu ampumajärjestelmä, jota pelaajat eivät käytä hyödykseen vain vihollisten kukistamiseen vaan myös oman putoamisensa hallinnointiin.

Sekä Pc:lle että iOS-laitteille Downwell saapui lokakuussa. Kehittäjänsä Ojiro Fumoton mukaan peli tienaisi myynneillään kehityskustannuksensa takaisin kolmessa päivässä.

Lähde: Ojiro (Twitter)

Lisää luettavaa