Killer Instinct saa hippusen Battletoadsia, uusi tuotantokausi myös vahvistettu / Uutiset / pelaaja.fi

Killer Instinct saa hippusen Battletoadsia, uusi tuotantokausi myös vahvistettu

4.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Microsoftin oma taistelupeli Killer Instinct on saamassa kokonaisen joukon uutta sisältöä jälleen ensi vuonna. Tulevan maaliskuun aikana starttinsa on saamassa pelin niin sanottu kolmas tuotantokausi, jonka on määrä tuoda mukanaan jälleen ainakin uuden joukon pelattavia hahmoja.

Näillä näkymin uuden sisällön kehityksestä vastaa jälleen Iron Galaxy. Samainen studio hoiti myös pelin toisen tuotantokauden sisällön kehityksen pelin alkujaan luoneen Double Helix -studion päädyttyä verkkokauppajätti Amazonin ostamaksi.

Killer Instinctin kolmannen tuotantokauden hahmoista yksi on tällä hetkellä myös jo ensimmäisten kokeiltavissa. Mikäli hallusta löytyy juuri kauppoihin tullut Rare Replay -pelikokoelma tai olet joskus ostanut sisältöä Xbox Onen Killer Instinctiin, pitäisi sinun pystyä aina syyskuun 8. päivään asti lataamaan peliin Battletoads-sarjasta tutun Rash-hahmo. Huomioida tosin kannattaa, ettei hahmon kehitystyö ole vielä täysin valmis, joten esimerkiksi tasapainotus hahmon suhteen ei välttämättä ole vielä kohdillaan.

Killer Instinct on parhaillaan saatavilla vain Xbox Onelle. Maaliskuun mennessä sen pitäisi saapua kuitenkin vielä myös Windows 10:lle tukien alustojen välistä moninpeluuta.

Lähde: Ultra-Combo, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

KI tuntui aluksi suht ohitettavalta peliltä, vaikka ihan jees se toimikin kun sitä testasi. Mutta kyllä se vaan kokoajan lisää mielenkiintoa, kun uusia hahmoja tulee suht hyvällä tahdilla. Näin mättöpelin pitäisi toimiakin. Tosin myönnän että 5$ per hahmo on suht tyyristä hupia. Alkaa toi X1 poltteleen kun joka viikko on jossain tarjouksessa 299€. Olis se kiva...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Varmaan pian hommattava se Xone... Eiku, pc:llehän tämäkin tulee!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä JayeizH

Alkaa toi X1 poltteleen kun joka viikko on jossain tarjouksessa 299€. Olis se kiva...

Itse sivuutin vielä 250 euronkin tarjouksen, ihan siitä syystä, että ei ehkä oikein aika riittäisi neljälle pelikoneelle jakaa. Nyt tosin sen verran kovaa settiä on/tulossa että jossain vaiheessa pitää napata tuo kun osuu hyvä tarjous kohdalle. KI ei tosin itseäni kiinnosta, kuten ei yleensäkään tappelupeleistä kuin Tekken ja sekään ei enää niin erityisesti.

Nostoja