Killer Instinct saa hippusen Battletoadsia, uusi tuotantokausi myös vahvistettu

Killer Instinct saa kolmannen tuotantokauden edestä uutta sisältöä. Tällä kertaa mukaan taisteluun liittyy ainakin Battletoads-hahmo Rash.

5.8.2015 01:28

Microsoftin oma taistelupeli Killer Instinct on saamassa kokonaisen joukon uutta sisältöä jälleen ensi vuonna. Tulevan maaliskuun aikana starttinsa on saamassa pelin niin sanottu kolmas tuotantokausi, jonka on määrä tuoda mukanaan jälleen ainakin uuden joukon pelattavia hahmoja.

Näillä näkymin uuden sisällön kehityksestä vastaa jälleen Iron Galaxy. Samainen studio hoiti myös pelin toisen tuotantokauden sisällön kehityksen pelin alkujaan luoneen Double Helix -studion päädyttyä verkkokauppajätti Amazonin ostamaksi.

Killer Instinctin kolmannen tuotantokauden hahmoista yksi on tällä hetkellä myös jo ensimmäisten kokeiltavissa. Mikäli hallusta löytyy juuri kauppoihin tullut Rare Replay -pelikokoelma tai olet joskus ostanut sisältöä Xbox Onen Killer Instinctiin, pitäisi sinun pystyä aina syyskuun 8. päivään asti lataamaan peliin Battletoads-sarjasta tutun Rash-hahmo. Huomioida tosin kannattaa, ettei hahmon kehitystyö ole vielä täysin valmis, joten esimerkiksi tasapainotus hahmon suhteen ei välttämättä ole vielä kohdillaan.

Killer Instinct on parhaillaan saatavilla vain Xbox Onelle. Maaliskuun mennessä sen pitäisi saapua kuitenkin vielä myös Windows 10:lle tukien alustojen välistä moninpeluuta.

Lähde: Ultra-Combo, Eurogamer

Lisää luettavaa