Killer Instinct saapuu Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Killer Instinct saapuu Steamiin

18.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Microsoftin ilmaismätkintä Killer Instinct on tulossa Steamiin. Jo reilut kolme vuotta tuettu peli on ollut aiemmin saatavilla vain Xbox Onella ja Windows 10:llä, eli Steam-julkaisu tuonee sen jälleen aina vain isomman yleisön ulottuville.

Vielä on epäselvää, miten Killer Instinctin Steam-julkaisu tulee tarkalleen tapahtumaan. Oletettavasti pelin Steam-versiotakin päästään pelaamaan ilmaiseksi, mutta tiedossa ei vielä ole, onko se miten yhteydessä Xbox One- ja Windows 10 -versioihin. Nykyisillä alustoilla peliä on ollut mahdollista pelata esimerkiksi niin, että yhdellä yksittäisellä tunnuksella kaikki edistyminen ja ostokset ovat olleet saatavilla sekä pc:llä että Xboxilla.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Steam-versiolle ei ole vielä annettu. Joskus vielä tämän vuoden puolella siihen päästään kuitenkin vielä käsiksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Nyt sama Sea of thievesin kanssa niin on kyllä iloa. Ei jaksa mitään windows kymppiä parin pelin takia asentaa.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Eipä oo itteä kaduttanu että Xbox Onen myin alkuvuonna pois. Käytännössä kaikki pelit Haloa lukuunottamatta voi pelata koneella. Vähän epäilin että näin tulee käymään, ei ole mitään käytännön syytä omistaa/hankkia Onea (paitsi 4k bluray soitin sellaisille jotka sellaista kaipaa)

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies

Hieno homma! On tuo Windows Store/UWP sellainen kökköfesti, että jo on aikakin saada pelit sieltä oikealle alustalle.

Xbox One on itselläkin menossa myyntiin, mutta PC, PS4 Pro ja Switch jäävät tietysti käyttöön. XBone on aivan turha konsoli nyt kun Halotkin ovat matkalla PC:lle (enkä niiden suurin fani ole muutenkaan, vitonen oli aivan turha ilman splitscreen-moninpeliä). 4K Blu-ray -soitin jäisi konsolin ainoaksi käyttötarkoitukseksi, kun Sony urpouksissaan jätti sen PS4 Pro -mallista pois (minkä ihmeen takia??).

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Alkaa muodotumaan trendi tässä. Seuraavaksi Forza Horizon 3 ja Forza 7 julkaisussa, kiitos.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä jjl89

(paitsi 4k bluray soitin sellaisille jotka sellaista kaipaa)

Ja niitäkin saa jo standaloneja halvemmalla, kappas kun tuli kilpailua niin hinnat laski ja sitten on myös Xbox One S jos se on se tavoite, eli soittaa 4K UHD Blu-rayta.

Lainaus käyttäjältä Patemies

Sony urpouksissaan jätti sen PS4 Pro -mallista pois (minkä ihmeen takia??).

Säästösyistä, mutta ilmeisesti tuon lisääminen ei juurikaan konsolin hintaa olisi nostanut. Oikea syy todennäköisesti on se, että eivät halua kannibalisoida omia standalone myyntejään tällä kertaa, kuten tekivät PS2:sen ja DVD;n kanssa sekä PS3:lla Blu-rayn kanssa. Kuulin tämän omien puheidensa mukaan Sonyn AV-osastolla työskentelevältä, mutta kuten aina, suolaa voi lisätä ja eikä todellakaan ottaa faktana, mutta olisi kohtalaisen looginen syy.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kannatti jäädä odottelemaan :D

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Itse ostin jo levyllä Definitive Editionin Xbonelle 9,99€. Uskon että tuossa on tarpeeksi siältöä, mutta jos joskus saa koko roskan Steamissa yhtä halvalla niin ehkä sitten, eihän minulla vielä Xboneakaan ole.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Brutal1ty

Itse ostin jo levyllä Definitive Editionin Xbonelle 9,99€. Uskon että tuossa on tarpeeksi siältöä, mutta jos joskus saa koko roskan Steamissa yhtä halvalla niin ehkä sitten, eihän minulla vielä Xboneakaan ole.

Mullakin on tuo Definitive Edition levyllä hyllyssä ihan keräilyn vuoksi vaikka en tällä hetkellä Xbonea omista. Ei tuo Steam-versio silti pahitteeksi ole, nyt voin harkita ostaa sen myös pc:lle. Windows Store kikkaretta en olisi koskaan ostanut. Steam versio "Xbox" peleistä on hyvää bisnestä.

Nostoja