Killing Floor 2 pelattavissa yllättäen jo tässä kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Killing Floor 2 pelattavissa yllättäen jo tässä kuussa

8.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Killing Floor 2 pelattavissa yllättäen jo tässä kuussa

Hurmeinen yhteistyöräiskintäpeli Killing Floor 2 saapuu Steamin Early Accessiin jo kahden viikon kuluttua.

Jos jonkinmoisten mörköjen valtaamaan Eurooppaan sijoittuva Killing Floor 2 jatkaa siitä, mihin edellisosa jäi: Lontoosta alkunsa saanut mutanttivirus kylvää tuhoa mantereen joka kolkassa, ja yhteiskunta keikkuu hävityksen partaalla. Hirviöjahtiin lähtee maksimissaan kuusi pelaajaa kerrallaan, tähtäimessään mutanttikantojen hidas mutta väkivaltainen hävitys.

Early Accessiin Killing Floor 2 saapuu kehittäjä Tripwire Interactiven mukaan "hiottuna beetatestinä". Kokoversiota pelistä ei vielä pääse kokeilemaan, vaan näillä näkymin teosta testaillaan alkuun neljän hahmoluokan ja kolmen kartan voimin. Kehittäjä kertoo pelin kuitenkin laajenevan tasaiseen tahtiin testin edetessä.

Tripwire varoittaa pelin Early Access -versiota vaivaavan tavanomaiset ongelmat: testiversiosta saattaa löytyä bugeja, ja pelaajien saavutukset ja etenemistilastot haihtunevat taivaan tuuliin useamman kerran ennen pelin valmistumista suurten muutosten myötä. 

– Meille Early Access on tapa antaa yhteisön osallistua pelin viimeistelyyn ja tasapainotukseen. Tarvitsemme mahdollisimman monta pelaajaa ja hurjasti palautetta voidaksemme tehdä fiksuja ratkaisuja täysversion suhteen, Tripwire kertoo pelin Early Access -sivulla.

Killing Floor 2:n voi napata itselleen 21.4. Steamista noin 27 euron hintaan. Tripwire Interactiven mukaan pelin varsinaisen julkaisun toivotaan tapahtuvan vielä tämän vuoden puolella. Valmis peli ilmestyy myös SteamOS:lle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: PC Gamer, Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Killing floor on kyllä yksi niistä peleistä mihin on kulunut reilusti toista sataa tuntia ja sellainen peli joka on aina asennettuna jos sattuu yhtäkkinen innostus. Pidän tosin tässä tapauksessa early accessia erittäin vittumaisena, koska tarkoittaa sitä että nyt suurin osa ostaa sen heti, jolloin pelin oikeasti tullessa ulos ei ketään enää kiinnostakaan niin paljoa, jolloin jää suoraan peliksi jota pelataan ehkä silloin tällöin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

On se hienoa, että nykyään beetatestiin tai pahimmassa tapauksessa pre-alphaan pääsemisestä maksetaan kehittäjälle ja tämä on hyväksytty tapa toimia pelaajien puolesta. On niitä valmiita pelejäkin.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu
Lainaus käyttäjältä snaketus

On se hienoa, että nykyään beetatestiin tai pahimmassa tapauksessa pre-alphaan pääsemisestä maksetaan kehittäjälle ja tämä on hyväksytty tapa toimia pelaajien puolesta. On niitä valmiita pelejäkin.

Kamalaa D: Voin pelata peliä josta pidän maksua vastaan aikasemmin kuin se julkaistaan virallisesti. Voin myös antaa mahdollista palautetta pelistä, jotta se voidaan hioa julkaisuun paremmaksi. Eikä peliä ole pakko pelata vaikka sen Early Access vaiheessa ostaisi, joillekkin se on katsos tapa tukea peliä ja sen kehittäjiä.

Lässytys sikseen: Tripwire on pelistudiona tunnettu siitä, että se kuuntelee yhteisöä ja fiksaa pelejään sen mukaan ja tukee pelejään pitkään julkaisun jälkeenkin. Kyseinen studio on myös tunnettu ilmaisen lisäsisällön tuotttaja, joten ei tässä ole mitään ihmeellistä. Early Access on loistava tapa Tripwirelle saada peli mahdollisimman hyvin kuntoon julkaisuun sinunlaisillesi sankareille. En väitä ettei Early Accesia käytettäisi myös väärinkin, mutta tässä tapauksessa tuollainen louskutus on täysin turhaa.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

NÄNNIKORUT BLOATILLE!!!
Forumilta löytyi kokonainen kymmenien kommenttien lanka tästä aiheesta.

Pitäskö nyt jotain vähän vakavampaa?
Noh olen odottanut kf kakkosta sen julkistamisesta asti ja peli vaikuttaa jo nyt todella hyvältä, eräs videoista aiheutti jopa hieman pelkoa kun pelaaja juoksi yksin verisiä katuja pitkin karkuun polttaen zedejä.
Aseet vaikuttavat aivan mahtavilta kun ne on animoitu 300 kuvaa sekunnissa ja äänet on tehty kunnolla.
Myös meat system ja veren "hyytyminen" seiniin, lattioihin ja kattoon vaikutta hyvältä.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

No niin, asiaa... Day one early access ostos!

Edit: Totalbiscuitin uusi video KF2:sta, tunnin edestä pelikuvaa ja keskustelua pelistä pelin kehittäjien kanssa: https://www.youtube.com/watch?v=6LeDvDdadxQ Kannattaa tsekkaa!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Aina mieltä piristää kun tietokonepelistä tehdyn jutun lopussa lukee sittenkin, tulee myös PS4:lle. Ei ollut ennen näin. Ei todellakaan.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Aina mieltä piristää kun tietokonepelistä tehdyn jutun lopussa lukee sittenkin, tulee myös PS4:lle. Ei ollut ennen näin. Ei todellakaan.

Jos PS4 sisältäisi PS3:n arkkitehtuuria, niin ei tulisi.