Killzone 2:n grafiikka vakuuttaa / Uutiset / pelaaja.fi

Killzone 2:n grafiikka vakuuttaa

28.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
78

Killzone 2:sta on julkaistu uusia video. Helghan-niminen traileri esittelee ensi vuoden alussa ilmestyvää PS3-räiskintää. Peliä kehittää Guerrilla Games ja sen on määrä ilmestyä ensi vuoden helmikuussa yksinoikeudella PlayStation 3:lle.

Videot pääset katsomaan täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zamboss kuva
zamboss

On muute törkeen hienon näkönen

Vois vaihtaa resistance 2 kaa julkasu päivii ;D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Varmasti vakuuttaakin, mutta traileri on silti aina traileri.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos ei nyt tuomittaisi tätä ensimmäisen pelin perusteella, moninpelin betassa olevat ovat kehuneet sitä paljon, joten sitten nähdään.

Käyttäjän _NP2_ kuva
_NP2_

Ihan nätin näköinen traileri, ei siinä mitään. Mutta olisi ollut kiva nähdä jotain gameplay-kamaa. Tietty äskeinen traileri oli varmasti tehty pelomoottorilla, mutta olisi ollut kiva nähdä sitä _pelaamista_....Jos ymmärrätte mitä tarkoitan

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

"Ihan nätin näköinen traileri, ei siinä mitään. Mutta olisi ollut kiva nähdä jotain gameplay-kamaa. Tietty äskeinen traileri oli varmasti tehty pelomoottorilla, mutta olisi ollut kiva nähdä sitä _pelaamista_….Jos ymmärrätte mitä tarkoitan"

Tässähän sitä:

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/248596.html

Omalla kohdalla odotukset ovat ainakin korkealla. Grafiikka on todella näyttävää ja kuten vierailija mainitsikin on moninpelibetaa testanneet hehkuttaneet kovasti myös itse pelattavuutta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei ole kyllä mitään järkeä tuomita yhtäkään peliä vain siksi, että pelistudion ensimmäinen peli ei vakuuttanut. Moni tiimi on luonut timantteja ensimmäisen pelinsä jälkeen, joten ei tuomita Killzone 2:sta vain massiivisen hypen takia, lopullista peliä kun emme ole vielä edes päässeet pelaamaan. Ainakin grafiikka puoli KZ2:lla on hallussa, sitä tuskin käy kenenkään kieltäminen...

Käyttäjän Zett0r kuva
Zett0r

Ihan jees näkönen mutta aina kun puhutaan Killzone 2:sen trailereista tai kuvista niin päässä kolkuttaa mielikuva 2005 E3:ssa näytetystä "gameplay"-trailerista ..

Käyttäjän Hartzu kuva
Hartzu

2005 E3:ssa kukaan Guerillan edustaja ei väittänyt että kyseessä olisi "gameplay" kuvaa. Yksi Sonyn edustaja, joka ei ollut edes suoranaisesti pelin kehityksessä mukana millään tavalla, luuli sitä game enginellä tehdyksi, mikä johtu tuohon naurettavaan kohuun.

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Juurikin niin, miten Hartzu sano. Säälittävää tää porukan parkuminen tosta 2005 jutusta, tosin tässäkin kohtaa taitaa kyseessä olla lähinnä ne vannoutuneimmat boxi pojut.

Mutta itse videoon. Todella hienon näköinen, kevyesti tän hetken parhaan näkönen räiskintäpeli. Kuten joku jo tos toteski, niin vois vaihtaa julkasupäivää Resistance 2:n kaa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pyyhkii ainakin graafisesti GOW2:sta 100-0, sitähän ei sitten tiedä millanen kurapeli loppujen lopuksi on.