Kilvet nurin ionitykillä vai laserilla vahinkoa runkoon? Star Wars: Squadronsin kustomointimahdollisuuksia avattiin lisää

Star Wars: Squadronsissa voi kustomoida hävittäjänsä varustusta omien tarpeidensa mukaan.

15.8.2020 13:31

Star Wars: Squadronsin jo aiemmin paljastettujen kustomointimahdollisuuksien sisältöä on tarkennettu lisää. Pelaajalla on vapaus valita paitsi kosmeettisia elementtejä ja pelityylinsä hardcore-tilan ja perustilan väliltä, myös hävittäjänsä varustus. 

Useimmissa hävittäjissä on seitsemän komponenttipaikkaa (kilvettömissä hävittäjissä paikkoja on kuusi). Kolme näistä on passiivisia ja neljä aktiivisia. Passiivisiin komponentteihin kuuluvat moottorit, runko ja kilvet. Näitä voi kustomoida oman pelityylinsä mukaan. Jokaisella komponentilla on oma vahvuutensa, mutta vastavuoroisesti niillä on myös heikkoutensa. Esimerkiksi kilvet voivat olla vahvoja lasertulitusta vastaan, mutta eivät suojaa kovin hyvin ohjuksilta. Tietyn tyyppisellä moottorilla voi puolestaan lisätä aluksen ohjattavuutta, mutta huippunopeus ei ole kummoinen. 

Aktiivisista komponenteista löytyvät aseet, kaksi lisäkomponenttia ja vastaliikkeet. Esimerkiksi ionitykeillä voi saada vihollisaluksen kilvet nopeasti nurin, mutta ne eivät aiheuta yhtä paljon vahinkoa sen rungolle kuin lasertykit. Ne ovat parempi valinta silloin, kun tavoite ei ole tuhota vastustajaa. Lisäkomponenteilla voi saada nopeamman tulitahdin uhratessaan aseidensa tehokkuutta. Muita komponenttivaihtoehtoja ovat esimerkiksi vetosäde ja hävittäjää korjaava astromekaanikkodroidi. 

Kosmeettisilla elementeillä voi koristella niin hävittäjää kuin lentäjääkin. Muun muassa päähineet ja lentopuvut ovat kustomoitavissa. Ohjaamoon saa näytille muun muassa galaksia kuvastavan hologrammin tai vaikkapa pienen stormtrooper-kypärän. Kuten tekijät jo aiemmin paljastivatkin, kosmetiikat voi kytkeä moninpelissä pois päältä, jos muiden hävittäjien tyyliratkaisuja ei halua katsella. 

Alusten komponentteja ostetaan Requisition-pisteillä, kun taas kosmetiikat avataan Glory-pisteillä. Molempia pisteitä ansaitaan vain peliä pelaamalla. Motive Studios vahvisti kesäkuussa, että Star Wars: Squadronsissa ei ole mikromaksuja

Star Wars: Squadrons julkaistaan 2. lokakuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. 

Lähde: PCGamer

Lisää luettavaa