Killzone-kehittäjien seuraava peli on näyttävä Horizon: Zero Dawn / Uutiset / pelaaja.fi

Killzone-kehittäjien seuraava peli on näyttävä Horizon: Zero Dawn

16.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Killzone-peleistä tuttu hollantilainen pelistudio Guerrilla Games on tuonut julkisuuteen viimeisimmän peliprojektinsa. Kyseessä on PlayStation 4:lle matkaa tekevä Horizon: Zero Dawn, joka esiteltiin ensimmäisen pelikuvavideon voimin osana Sonyn E3-lehdistötilaisuutta.

Horizon sijoittuu tapahtumiltaan postapokalyptiseen maailmaan, jota asuttavat alkukantaisiin olosuhteisiin ajautuneet ihmiset sekä mysteeriset robottieläimet. Ensimmäisen pelikuvan perusteella tulossa vaikuttaisi olevan toiminnallinen seikkailupeli, jossa varsinkin pelin päähenkilönä toimivan Aloyn jousipyssy näyttelee erityisen tärkeää virkaa.yhdessä hahmon vikkelien jalkojen kanssa.

Horizon on tarkoitus julkaista ensi vuonna.

Päivitys kello 6.20: PlayStation Blog vahvistaa Horizonin olevan avoimen maailman pelikokemus. Samalla on selvinnyt, että pelin sankary Aloy pystyy matkallaan rakentamaan uusia aseita, ansoja ja muita varusteita hyödyntämällä muun muassa vihollisista ja ympäristöstä saatavaa materiaalia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Hyvä, että näitä post-apokalyptisia pelejä on tulossa julma määrä, sillä kun saman vuorokauden aikana julkistettiin Mother 1:den länsijulkaisu, The Last Guardian, Final Fantasy VII -remake sekä Shenmue 3(!!!!), on Harmageddon tuskin enää kaukana.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Plussaa naispuolisesta päähahmosta (vaikka ei kasvoiltaan minun makuuni olekaan), mutta muuten näytti varsin laimealta ja innottomalta. Liikkeissä ei tunnu olevan minkäänlaista painoa ja voimaa, höttöisiä poseerauksia. Ja nuo robodinot ja lohharit ovat kyllä lapsellisia. Sonyn anti E3:lla jätti minut kyllä kylmäksi, vaikka lienen vahemmistöä mielipiteeni kanssa, sillä sen verran yleisönkosiskelua Sonyn pelipaletti oli.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Sii-iistiä!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämähän tuli puskien kautta! Hienolta vaikuttaa ja toivottavasti tarinakin avaa hieman tuota mysteeriä sitten eikä jää peli pelkäksi hienoksi maailmaksi ja robottien kanssa melskaamiseksi. Joka tosin sekin on "ihan" siistiä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tämä näyttää kyllä mahtavalta! Avoin maailma olisi hyvä.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Jännä, hyvin jännä.

Käyttäjän Kapt Suolisolmu kuva
Kapt Suolisolmu

Rakastin Enslaved: Odyssey to the westiä ja tämä näyttää/tuntuu/tuoksuu aivan samalta. Kovat odotukset tälle pelille. :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Naishahmosta plussaa. Ei tarvi koko peliä katsella mitään yliharteikasta örkkiä. Tekisi vaan mieli tietää tuosta noiden robodinojen metsästyksestä enemmänkin. Onko sillä oikeaa merkitystä pelissä, voiko siinä kehittyä ja sitä myötä kaataa isompia ja pahempia lajin edustajia vai onko peli vain lineaarinen putki jossa tapetaan mitä vastaan tulee. Aika näyttää.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Erittäin kiinnostava. Huippua, jos noiden isojen robottien kaatamiseen todella tarvitaan erilaisia aseita/panoksia/kikkoja.