Kingdom Hearts II palaa teräväpiirtoon päivitettynä / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts II palaa teräväpiirtoon päivitettynä

14.10.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13

Square Enix jatkaa Disney-hahmoja ja omia roolipelihahmojaan sisältävien Kingdom Hearts -pelien päivittämistä teräväpiirtoon. Hiljattain julkaistu Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX saa ensi vuoden puolella rinnalleen Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX -kokoelman.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX sisältää kokonaisuudessaan PS2:lla nähdyn Kingdom Hearts II- ja PSP:llä alkujaan julkaistun Kingdom Hearts: Birth by Sleep -pelien aiemmin vain Japanissa julkaistut Final Mix -versiot. Molemmat ovat luonnollisesti päivitetty HD-tason graafisella ilmeellä. Lisäksi pakettin mahtuu Nintendo DS:n Kingdom Hearts Re:codedin HD-remasteroidut välivideot.

Roolipelien ystävät pääsevät pakettiin käsiksi ensi vuonna PlayStation 3:lla. Vanhojen pelien uusioversioiden lisäksi myös täysin uusi Kingdom Hearts III on työn alla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: PlayStation.Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Odotettu julkistus, monella tapaa *hymiö*

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Nyt vain sitten pitäisi jaksaa odottaa ensi vuoteen :)

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ai ne meinaa nyt ihan kaikki Kingdom Heartsit tuoda kerralla PS3:lle. Voi olla tavallaan ihan hyvä, kun kerta ensin sirottelivat sarjaa joka ikiselle konsolille mitä markkinoilla on, jonka takia itsekin pelannut enemmän niitä mitä nintendon konsoleilla on.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Aamen

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Odotettu ja toivottu uutinen.

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

Huusin ääneen hallelujaa täällä, ku näin tämän. Niiiiin odotettu uutinen, eihän tämä voinut olla tulematta. Ihana että pääsee sit vihdoin pelaan vihdoin myös tota BbS:ää :)

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Jes! Kingdom Hearts II on yksi lempipeleistäni PS2:lle. Lähtee sitten julkaisussa ostoon. Kingdom Hearts 1.5 HD Remix on jäänyt ostamatta, koska ykkönen ei mielestäni ollut niin hyvä. Mutta kyllä sekin tulee hommattua aikanaan.

Käyttäjän tompsu89 kuva
tompsu89

uijui :D Oodtan innolla kun pääsee hakkaamaan Organisaatio tyypit data muodossa ja se Terra :D BBS:n pelaamista odotan todella paljon :-)

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Jesjesjes! Nyt ei tarvitse Birth by Sleepiäkään ostaa enää PSP:lle. Jos tästäkin joku erikoisversio tulee, se menee sitten ehdottomasti ennakkovaraukseen.

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Kunpa tämä tulisi nopeasti. Haluan pelata kaikki pelit kronologisessa järjestyksessä.