Kingdom Hearts III kohtaa Frozen-elokuvan uusimmalla trailerillaan / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts III kohtaa Frozen-elokuvan uusimmalla trailerillaan

11.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Kingdom Hearts III:sta on saatu jälleen kerran uutta nähtävää tuoreen trailerin muodossa. Tällä kertaa video julkistettiin Microsoftin E3-lehdistötilaisuuden yhteydessä.

Uusi video tarjoilee runsaat määrät pelikuvaa nähtäväksi monista Kingdom Hearts III:n maailmoista. Huomattavimpana näistä videossa nousee esiin Frozen-elokuvaan pohjautuva alue, jota ei ole peliin vielä aiemmin kunnolla vahvistettu. Samalla katsojille on tarjottu näyte myös pelin englanninkielisestä ääninäyttelystä.

Kingdom Hearts III:n julkaisupäivä vahvistui sekin aiemmin viikonloppuna. Peli saapu PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tammikuun lopulla.

Päivitys 11.6. kello 20.45: Square Enix julkaisi maanantai-iltana trailerista vielä uuden muutamilla eri kohtauksilla varustetun version. Senkin voi katsastaa alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Täytyy noita uusia Disney-leffoja katsoa oikein huolella ennen tämän julkaisua, haluan että maailmat ja hahmot ovat itselle tuttuja (poislukien osa FF-hahmoista, niitä ei kerkeä kaikkia pelaamaan)

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Jes. Tätä on odotettu. Frozen kh 3;sessa. Ostoon menee kyllä takuulla.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Hieman pettynyt että kierrättävät tuota elokuvan juonta mutta pitäähän sitä nyt ne ikoniset kohtaukset saada tietenkin uusittua. Itse odotan enemmän Big Hero 6 -maailmaa! BH6 onkin oma suosikkini näistä uudemmista Disney-leffoista<3

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Frozen maailma ei tullut juuri yllätyksenä. Disneyn vuosien takaisen kassamagneetin täytyi tietenkin olla mukana pelissä. Hyvältä näyttää, mutta Aquan kohtalo alkoi masentamaan.