Kingdom Hearts III:a pohjustava PS4-kokoelma sai uuden trailerin, Unchained χ vahvistettu Eurooppaan / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts III:a pohjustava PS4-kokoelma sai uuden trailerin, Unchained χ vahvistettu Eurooppaan

8.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

PlayStation 4:n Kingdom Hearts -kokoelmapaketti Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue on saanut uuden trailerin.

Kingdom Hearts III:a odottaville video sisältää varsin paljon kiinnostavaa pohjustusmateriaalia. Videolla saadaan ensinnäkin uusi maistiainen Kingdom Hearts III:n teknologialla luodusta Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep - A Fragmentary Passage -esiseikkailusta, jossa pelaajat pääsevät pitkästä aikaa keyblade-mestari Aquan ohjaksiin. Paljon materiaalia trailerissa piisaa myös uudesta Kingdom Hearts χ: Back Story -animaatioelokuvasta, joka auttaa pohjustamaan koko Kingdom Hearts -universumin taustoja.

Kokonaisuudessaan uuden videon voi katsastaa ohesta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi se sisältää myös hieman materiaalia Kingdom Hearts: Dream Drop Distancen ehostetusta PlayStation 4 -versiosta. Traileri myös vahvistaa, että Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue saadaan kauppoihin vielä joulukuun tienoilla.

Kuluvalla viikolla julkaisija Square Enix on saanut viimein myös vahvistettua, että mobiilipeli Kingdom Hearts: Unchained χ on saapumassa virallisesti Eurooppaan. Ilmaiseksi pelattavissa oleva peli lainaa hieman ideoita varsinkin Kingdom Hearts: Chain of Memoriesilta tarjoamalla korttien käyttöön pohjautuvaa toimintaa. Pelistä löytyy myös muutamia kepeitä tarinallisia elementtejä, joiden pitäisi myös pohjustaa hieman Kingdom Hearts III:n tapahtumia.

Vielä tälläkään hetkellä Kingdom Hearts III:lla ei ole virallista julkaisuajankohtaa. Square Enix on luvannut antavansa lisätietoja sekä Xbox Onelle että PlayStation 4:lle matkaavasta pelistä talvella. 

Lähde: Kingdom Hearts (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän tompsu89 kuva
tompsu89

Varsin lupaavan näköinen toi elokuva :D Ihan mielenkiinnolla pitää katsoa. Tuosta Birth By Sleepystä en osaa sen vertaan sanoa että pelikuva näytti melko sulavalta ja nätiltä :)

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

en malta odottaa et kingdom hearts 3 saapuu. final fantasyja tulee enemmän ku, kingdom heartseja. ja tää on 3 osa ja, kuinka paljon final fantasy on 14 pää sarjaa siis. taas kingdom heartseja on tullut tosi vähän eli pää sarjaa.

Nostoja