Kingdom Hearts III:a pohjustava PS4-kokoelma sai uuden trailerin, Unchained χ vahvistettu Eurooppaan

PlayStation 4:lle saapuva Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue -paketti sisältää paljon Kingdom Hearts III:a pohjustavaa materiaalia. Nyt tästä kaikesta on saatu uusi videomaistiainen.

8.6.2016 21:16

PlayStation 4:n Kingdom Hearts -kokoelmapaketti Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue on saanut uuden trailerin.

Kingdom Hearts III:a odottaville video sisältää varsin paljon kiinnostavaa pohjustusmateriaalia. Videolla saadaan ensinnäkin uusi maistiainen Kingdom Hearts III:n teknologialla luodusta Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep – A Fragmentary Passage -esiseikkailusta, jossa pelaajat pääsevät pitkästä aikaa keyblade-mestari Aquan ohjaksiin. Paljon materiaalia trailerissa piisaa myös uudesta Kingdom Hearts χ: Back Story -animaatioelokuvasta, joka auttaa pohjustamaan koko Kingdom Hearts -universumin taustoja.

Kokonaisuudessaan uuden videon voi katsastaa ohesta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi se sisältää myös hieman materiaalia Kingdom Hearts: Dream Drop Distancen ehostetusta PlayStation 4 -versiosta. Traileri myös vahvistaa, että Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue saadaan kauppoihin vielä joulukuun tienoilla.

Kuluvalla viikolla julkaisija Square Enix on saanut viimein myös vahvistettua, että mobiilipeli Kingdom Hearts: Unchained χ on saapumassa virallisesti Eurooppaan. Ilmaiseksi pelattavissa oleva peli lainaa hieman ideoita varsinkin Kingdom Hearts: Chain of Memoriesilta tarjoamalla korttien käyttöön pohjautuvaa toimintaa. Pelistä löytyy myös muutamia kepeitä tarinallisia elementtejä, joiden pitäisi myös pohjustaa hieman Kingdom Hearts III:n tapahtumia.

Vielä tälläkään hetkellä Kingdom Hearts III:lla ei ole virallista julkaisuajankohtaa. Square Enix on luvannut antavansa lisätietoja sekä Xbox Onelle että PlayStation 4:lle matkaavasta pelistä talvella. 

Lähde: Kingdom Hearts (Twitter)

Lisää luettavaa