Kingdom Hearts III:n valokuvaustila on saamassa uutta eloa – tulossa myös helpotusta ja haastetta / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts III:n valokuvaustila on saamassa uutta eloa – tulossa myös helpotusta ja haastetta

1.12.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III saa uudistuksia valokuvaustilaansa ja uusia vaikeustaso-ominaisuuksia, Square Enix kertoi Osakassa järjestetyssä Kingdom Hearts Orchestra: World of Tres -konsertissa. Lisäksi paljastui, että ladattava lisäosa Kingdom Hearts III Re:Mind saa vielä joulukuussa uuden trailerin ennen julkaisua.

Uudessa Data Creating -valokuvaustilassa pelihahmot voi vapaasti sijoittaa ruudulle ja laittaa poseeraamaan haluamallaan tavalla. Lisäksi kuviin voi lisätä erilaisia efektejä. Valmiista kuvista voi tehdä diaesityksen, johon voi mahdollisesti valita kehykset ja taustamusiikin.

Toinen uutuus on Premium Menu -valikko. Sen sisältä löytyvät Fast Pass- ja Black Code -pelitilat. Fast Passissa pelaajat voivat heikentää vihollisia, kun taas Black Codessa itsensä voi haastaa pelaamaan esimerkiksi ilman esineitä tai parannustaikoja.

Uusia ominaisuuksia ei esitellä tulevalla Re:Mindin trailerilla. Lisäosan ja uusien ominaisuuksien on määrä ilmestyä talven aikana.

Lähteet: Games Talk (alkuperäinen), Gematsu (käännös)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.