Kingdom Hearts näyttäisi valmistautuvan valloittamaan Disney+ -palvelun uudella televisiosarjalla / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts näyttäisi valmistautuvan valloittamaan Disney+ -palvelun uudella televisiosarjalla

28.05.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Kingdom Hearts, Square Enix, Disney

Square Enixin rakastettu pelisarja Kingdom Hearts saattaa olla saamassa oman televisiosarjan.

Muutama eri elokuvatoimittaja on twiitannut kuulleensa huhun, jonka mukana projekti olisi jo kehitteillä ja suunnitteilla Disney+ -palveluun. Heidän mukaansa kyseessä olisi Square Enixin tuottama tietokoneanimaatio, jonka pilotti olisi ainakin toteutettu Unreal Enginellä.

Parhaillaan sarjan kerrotaan etsivän rooleihinsa sopivia näyttelijöitä, joskin Disneyn omien ääninäyttelijöiden, kuten Jim Cummingsin, Bill Farmerin ja Tony Anselmon, uskotaan palaavan ikonisiin rooleihinsa.

Disney tai Square Enix eivät ole kuitenkaan julkistaneet projektia virallisesti.

Kyseessä ei olisi ilmeisesti ensimmäinen kerta, kun yhtiöt ovat suunnittelemassa televisiosarjaa Kingdom Heartsista. DidYouKnowGaming?-videokanavan mukaan Disney ja Square Enix harkitsivat televisiosarjan tekemistä jo muutama vuosi sitten, mutta tuolloin projekti kariutui pelkoon siitä, että televisiosarjan juoni olisi poikennut liiaksi alkuperäisteoksista.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus

DidYouKnowGaming?-videokanavan mukaan Disney ja Square Enix harkitsivat televisiosarjan tekemistä jo muutama vuosi sitten, mutta tuolloin projekti kariutui pelkoon siitä, että televisiosarjan juoni olisi poikennut liiaksi alkuperäisteoksista.

Oikeasti, tämä on niitä harvoja kertoja jolloin TOIVOISIN tv-adaptaation poikkeavan lähdemateriaalista. Ja että alkuperäinen tekijä EI OLISI liian vahvasti läsnä luomisprosessissa. Sillä KH:n pääjuoni on nykyään niin älytön sekamelska, että joku uusi porukka voisi saada siihen jotain tolkkua, toisin kuin Square Enix. Vähemmän yliampuvia juonitwistejä sekä tarpeettomia hahmojen jatkeita. Kaiken maailman Xionit, Terranortit ja data-versiot helevettiin koko tarinasta. Muutenkin juonta voisi suoraviivaistaa monesta kohtaa.

Sillä Nomura on vääntänyt, vatvonut ja kikkaillut KH-juonen niin sekavaksi syltyksi, että IGN:n kommenttipuolellakin moni harmitteli pelisarjan rahastusta kuiviin sekä juonen yleistä päättömyyttä.

Mutta jos tämä päätyy olemaan (liiankin) uskollinen adaptaatio, niin joku puhtaasti KH1-KH2 pelien tarinaan pohjaava sarja voisi olla vielä vilkaisemisen arvoinen. Toki sinne varmaan sit runnottais myös osia vähintään Chain of Memoriesta. Vain nämä kolme peliä taikka sitten pelkkä ykköspelin jämptisti + näyttävästi tiivistävä sarja olis ihan jees. Mutta vähän epäilen, että sinne ruvetaan tukkimaan liikaa kamaa jo alusta lähtien.

Toki joku Persona 5-animaation tasoinen tv-sarja olisi yhtä lailla ikävä ratkaisu (kuulemani mukaan taistelut ko. pelin animeadaptaatiossa olivat naurettavan lyhyitä sekä pliisuja itse peliin verrattuna). Liika mutkien suoristaminen ei sekään ole hyväksi.