Kingdom Hearts: Unchained χ julkaistiin vihdoin virallisesti Euroopassa / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts: Unchained χ julkaistiin vihdoin virallisesti Euroopassa

16.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kingdom Hearts -sarjan viimeisin osa Kingdom Hearts: Unchained χ on saapunut virallisesti Eurooppaan. Ilmaiseksi pelattavissa oleva peli on parhaillaan saatavilla niin iOS- kuin Android-laitteillekin, joilla sitä on mahdollista pelata ilmaiseksi mikromaksuilla höystettynä.

Ajallisesti peli sijoittuu kauas ennen muita Kingdom Hearts -osia tarjoten kepeää pohjustusta paljon puhutulle Keyblade War -tapahtumalle, jolla pitäisi olla vielä omanlaisensa rooli myös Kingdom Hearts III:ssaUnchained χ:ssa pelaajat asetetaan luomaan myös oma sankarinsa, joka päätyy seikkailemaan läpi monenlaisten maailmojen kepeän toimintaroolipeluun hengessä.

Yhdysvalloissa Unchained χ on ollut pelattavissa aina viime huhtikuusta asti, kun taas Japanissa se nähtiin aiemmin viime vuonna. Peli pohjautuu alunperin vuonna 2013 vain Japanissa julkaistuun Kingdom Hearts χ:aan, joka oli pelattavissa verkkoselaimilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Onkohan tuossa viellä jotain korjattavaa kun ei Galaxy Tab 2:lle pysty asentamaan vaikka mitään esteitä sille ei pitäisi olla.

Nostoja