Kingdom Hearts yksinoikeudella PS3:lle? / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdom Hearts yksinoikeudella PS3:lle?

3.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
49

PlayStation 2:lla jättimenestykseksi muodostuneen Kingdom Hearts -sarjan seuraava osa saattaa jäädä kokonaan PlayStation 3:n yksinoikeudeksi. Vahvistamattomien huhujen mukaan Kingdom Hearts 3:a ei tulla näkemään muilla konsoleilla.

Tällä hetkellä tiedot seuraavasta Kingdom Heartsista ovat kuitenkin vielä hataralla pohjalla. Sarja kyllä alkoi PlayStationilla, mutta toisaalta taas Square Enixin ja Microsoftin välit ovat nykyisin ilmeisen lämpimät, jonka ansiosta Xbox 360:llä nähdään pelit kuten The Last Remnant, Infinite Undiscovery ja Final Fantasy XIII.

Virallisia tietoja Kingdom Hearts 3:sta on luvassa myöhemmin.

Lähde: MCV ja Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olen kingdom hearts-sarjan suuri fani ja ihan sama minulle tuleeko se boxillekin! Koska mulla on vain PS3, niin toivon että microsoft ei ostaisi tätä peliä yksinoikeudeksi....

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Vou Kindom Hearts yksinoikeudella pleikalle, kyl mulle ainakin kelpaa. :) Tosi mahtava sarja...

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Ehkä he odottavat PS3n nousua (enemmän) tai sitten MS tekee tarjouksia kovaa. Jos peliä olisi tehty aikaisemmin siitä olisi todennäköisesti tehty Wii peli(tai vähintään spin-off).

Käyttäjän morko82 kuva
morko82

Ihan hyvää tekee pleikkarille, kun viime aikoina päässy noita yksinoikeuksia muille livahtamaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tulee boxille. huhuilkoot rauhassa

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Sony joutui luopumaan FF-sarjasta ja moni muukin S-E:n peli tulee X360:lle (kuten uutisessakin sanottiin), niin en ihmettelisi jos Sony olisi tämän sentään pitänyt yksinoikeutena. Varmasti kuitenkin halvempi yksioikeus kuin FF-sarja ja faneja kuitenkin löytyy suhteellisen paljon.

Käyttäjän Raverider kuva
Raverider

Uskon vahvasti, että KH3 tulee myös Xboxille jo uutisessa mainitun syyn takia. Ja miksi tehdä peli vain yhdelle alustalle, kun kahdella se tuottaa sen 50% enemmän?

Käyttäjän Hekeke kuva
Hekeke

No Square Softille viime aikoina kelvannut raha, mutta taisi Sony maksaa suuremman tukun tästä yksinoikeudesta :)

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Onhan ne aikasemmatkin osat tullu vaan pleikkarille, niin en näe syytä miksi sen nyt pitäisi tulla myös boksille. Tosin koettiinhan me jo kerran se yks shokkiylläri, joten ei sitä tiedä sitten jos tulee tämä myös boksille. Tahtoisin muuten tässä vielä sanoa, ettei se FF13 ollut ensimmäinen FF tuolla laatikolla, vaan tulihan FF11 myös. (Vaikkei sitä nyt kaikki välttämättä ajattelekaan Final Fantasynä)

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Mutta kyllähän silti ainoa oikea konsoli millä FF tai KH pelejä pelataan, on Playstation. ;)