Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning paljastui

4.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Kingdoms of Amalur, Re-Reckoning, THQ Nordic, R.A. Salvatore, Todd McFarlane , RPG,

Microsoft Store on jatkanut ennenaikaisten pelijulkistusten tekemistä. Viimeisimpänä kauppapaikka on livauttanut julki Kingdoms of Amalur: Re-Reckoningin, joka on tietysti remasteroitu versio vuoden 2012 toimintaroolipelistä.

Julkaisusta vastaa pelin oikeudet kaksi vuotta sitten haalinut THQ Nordic. Microsoft Storen kuvauksen mukaan remasteri tarjoaa tietysti graafisesti ehostetun kokemuksen, mutta myös pelattavuutta on hiottu. Lisäosat on nekin ahdettu pakettiin mukaan.

Näillä näkymin julkaisu tapahtuu elokuun 18. päivä. Xboxin ohella Re-Reckoningin nähtäneen vielä ainakin pc:llä ja PlayStation 4:llä.

Päivitys kello 18:10: THQ Nordic on vahvistanut remasterin nyt virallisesti. Peli tuodaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle noin 40 euron hintaan. Patsaalla ja ääniraidalla varustettu erikoisversio on tulossa sekin noin 110 euron hintaan.

Lähde: Microsoft Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Justiin tuli hiljattain pelattua läpi. Kesti melkeen vuos pelata läpi, ku ei tota pystyny pitkiä sessioita pelata. Ei se varsinaisesti huono peli ollu, mutta oli kyllä niin mitään sanomaton. DLC:t oli kyllä paljon emopeliä parempia.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Itse suosittelisin tätä lämpimästi kaikille RPG ystäville. Pelasin tämän joksus kauan sitten läpi ja pidin kovasti. WoW maisuu paistoi silloin läpi, mutta tarina oli muistaakseni kohtullinen, DLC vielä parempi. Ainakin silloin taistelumekaniikat olivat ihan viihdyttäviä. Peli ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen, mutta hauskaa sitä pelatessa oli. Suosittelen kyllä remakea kaikille, jotka läntisestä roolipeleistä tykkäävät.