King's Quest -sarja jatkuu ensi vuonna – tältä näyttää kuninkaan paluu! / Uutiset / pelaaja.fi

King's Quest -sarja jatkuu ensi vuonna – tältä näyttää kuninkaan paluu!

6.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Activision on julkaissut ensimmäisen trailerin kokonaan uudesta King's Quest -seikkailupelistä. The Game Awards -gaalassa paljastettu video antaa erityisesti esimakua uuden pelin ulkoasusta, mutta voipa siitä jo koettaa hahmotella hieman myös pelin rakennettakin.

Uutta King's Questia työstää yhdysvaltalainen pelitalo The Odd Gentlemen, jonka toistaiseksi tunnetuin tuotos lienee pulmaseikkailu The Misadventures of P.B. Winterbottom. Vaikka Activision periaatteessa hoitaa pelin julkaisun, tuodaan tuotos markkinoille kuitenkin yhtiön uuden Sierra-osaston nimen alla. Samalla tavoin julkaisunsa sai aiemmin tänä vuonna myös Geometry Wars 3.

Uusi King's Quest julkaistaan ensi vuoden syksyllä niin pc:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:le kuin myös PlayStation 3:lle.

Uuden King's Questin paljastuksen yhteydessä The Game Awardsissa juhlittiin myös alkuperäistä King's Questia luomassa ollutta Williamsin pariskuntaa, joka perusti aikoinaan myös Sierra Entertainmentin. Ohessa heistä teetetty tribuuttivideo.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Luulin uutiskuvasta, että peli käyttäisi 2D-grafiikkaa, mutta eipä tietenkään. Mutta eipä se ole perinteinen seikkailupelikään (eli point 'n' click). En tiedä, mitä mieltä olisin, pelattavuus näytti aika mitäänsanomattomalta eikä graafinen tyylikään vakuuttanut.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Yksi VGA:n symppiksimpiä tapahtumia. Olisi pääapaino voinut olla enemmän tällaisella kamalla.

Nostoja