Kirjailija George R. R. Martin valaisee rooliaan Elden Ringin kehityksessä – "työni päättyi itse asiassa jo vuosia sitten" / Uutiset / pelaaja.fi

Kirjailija George R. R. Martin valaisee rooliaan Elden Ringin kehityksessä – "työni päättyi itse asiassa jo vuosia sitten"

19.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
George R. R. Martin, Hidetaka Miyazaki, Elden Ring, FromSoftware

Tulen ja jään laulu -kirjailija George R. R. Martin on avannut omin sanoin kevyesti omaa rooliaan FromSoftwaren kovasti odotetun Elden Ring -pelin kehityksessä.

Martin tuli kysytyksi asiasta hänen saatua kunniatohtorin arvon Northwestern-yliopistossa. Arvon kunniaksi tehdyssä haastattelussa Martin toteaa, että hänen työnsä pelin parissa päättyi itse asiassa jo vuosia sitten hänen työstettyä "melko yksityiskohtaista taustaa" pelin tapahtumille ja maailmalle. FromSoftware nappasi sitten Martinin tekemän työn ja jatkoi siitä.

– He esittelevät minulle aika ajoin suunnittelemiaan hirviöitä, viimeisimpiä erikoisfektejä ja muita siistejä juttuja. Peli on kehittynyt hiljalleen ja saapuu ymmärtääkseni tammikuussa. Olen yhtä innoissani sen näkemisestä kuin kuka tahansa muukin, Martin selittää.

– Se oli huomattavan erilaista [aiempiin töihini nähden]. Olen pelannut jonkin verran videopelejä, mutta en ole niinkään peli-intoilija.

Elden Ring -ohjaaja Hidetaka Miyazaki mainitsi hänkin hiljattaisessa haastattelussaan, kuinka Martin auttoi FromSoftwarea kehittämään niin pelin tarinankerrontaa, hahmoja kuin draamaa. Yhteistyö sujui ilmeisesti myös hyvin, sillä Miyazakin mukaan peln kanssa lähdettiin kyllä ensin priorisoimaan pelijärjestelmiä, mutta että Martinin työ auttoi innoittamaan lopulta sitäkin puolta merkittävästi.

Elden Ring on nykytiedon mukaan saamassa julkaisunsa vihdoin 21. tammikuuta 2022. Peli julkaistaan PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Sen viimeisimmän trailerin löytää aikaisemmasta uutisestamme.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Lipsautti tai "lipsautti" haastattelussa myös ER:n olevan jatko-osa Soulseille 😉 liekö kuitenkin vanhuuden erhe tai ymmärtänyt väärin, mutta miksipä ei ES voisi liittyä samaan universumiin 🤔

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Eiköhän kyseessä ole ihan suoraviivaistus sille, että Elden Ring on Dark Soulsin seuraaja.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Se jää nähtäväksi 🤫

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Hienoista kesäilmoista huolimatta on pakko todeta, että olisipa jo tammikuu!

Nostoja