Kirves heiluu Friday the 13th -pelin kauhistuttavalla trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Kirves heiluu Friday the 13th -pelin kauhistuttavalla trailerilla

27.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Kirves heiluu Friday the 13th -pelin kauhistuttavalla trailerilla

Kirvesmurhaajan kanssa ei kannata ruveta leikkimään.

Tästä muistuttaa kauhumoninpeli Friday the 13th: The Gamen tuore traileri, jonka puitteissa leffafaneille tuttu murhamies Jason Voorhees käy pelosta vikisevän teinitytön kanssa piilosille. Lukitut ovet eivät juurikaan näytä pidättelevän ihmishirviötä, eikä piiloleikin perimmäinen ideakaan vaikuta aivan uponneen kurkku suorana ulvovan neitokaisen tajuntaan.

Vaikka traileri ei annakaan kovin kokonaisvaltaista käsitystä pelikokemuksesta, etenee joukkorahoitetun verkkopelielämyksen kehitys kaikesta päätellen hyvää vauhtia, ja peli on rikkonut ennakkotilauskampanjoineen jo 900 000 dollarin rajan. Tekeleen Kickstarter-portaali pursuaa ennakkokatsauksia ja mielenkiintoisia maistiaisia pelin kehitysprosessista kiinnostuineille, ja sen parissa puuhaileva Gun Media tuntuukin toivottavan yleisön hyvin tervetulleeksi osaksi arkeaan. 

Uusimman trailerin voi katsastaa alta.

Friday the 13th: The Gamen on määrä ilmestyä lokakuussa pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Lisää pelistä voi lukaista halutessaan täältä.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Vähän tuli Alien: Isolation mieleen tuosta pöydän alla piileskelemisestä, ja grafiikoista oikeastaan muutenkin.

Ihan kovat odotukset tältä, saattaa olla vaikka kuinka hyvä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

https://www.youtube.com/watch?v=M2Q6troju7w

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Shviddu, kirvestä naamaan ja molskis sano Eemeli! Vartotaan nyt et näkee millanen pläjäys kaikenkaikkiaan sit oikkiast on mut lupaavan näköstä touhua et hankintaan menee ehottomaste jos homma toemii just eikä melkein. :P